Yvette Ros

Coördinator Maastricht

Welkom bij Senior Service regio Maastricht

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Yvette Ros-Luijnenburg en coördinator Zuid-Limburg regio Maastricht.

In 2012 hebben wij het Gooi verruild voor t Zuid-Limburgse heuvelland. Mijn ouders zijn in 2013 achter ons aan verhuisd op 85 jarige leeftijd en vanaf dat moment ben ik mantelzorgster voor hen geworden. Dit was voor mij de aanleiding om mij aan te sluiten bij Senior Service als mantelzorgster.

Door de ervaring leerde ik hoe belangrijk de zorg voor ouderen is en dat je het verschil kan maken.

Sinds december 2019 ben ik werkzaam als coördinator om mee te helpen om voor ouderen goede passende mantelzorgsters te vinden en te koppelen. Ik vind het belangrijk dat ouderen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen om zich heen. En dat is waar wij aan werken: één vertrouwd gezicht wat goed bij hen past. Dat is nu mijn uitdaging en dat doe ik met heel veel plezier.

Belt u mij gerust direct op 06- 30 943 771

Senior Service in Maastricht
Yvette Ros
Coördinator
maastricht@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Snel, efficiënt en goed

We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.

Beoordeling: 10

Marianne uit Odijk

Prima! Snel onze wens ingevuld en accuraat en plezierig uitgevoerd.

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Services konden overlaten.

Beoordeling: 8

Jan Vos uit Breukelen

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg