Karin Kuiper

Coördinator Utrecht

Welkom bij Senior Service regio Gooi en Vechtstreek, Utrecht en omgeving.

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Karin Kuiper en de coördinator in uw regio. Ik ben 52 jaar en geboren in Utrecht. Samen met mijn drie kinderen woon ik al meer dan tien jaar in het centrum van Hilversum. Medewerkers van Senior Service bieden ondersteuning bij de mantelzorg. In 2013 begon ikzelf als mantelzorger bij Senior Service. Regelmatig bezocht ik een mevrouw met beginnende dementie. Samen deden wij boodschappen en praatten wij over onze favoriete boeken. Na enige tijd mocht ik als coördinator voor Senior Service aan de slag. Het is mijn taak om de juiste ‘match’ tussen medewerker en cliënt te maken. De medewerker wordt daarna ook het ‘vaste gezicht’ van Senior Service. Heel vaak ontstaat er een bijzondere band tussen medewerker en cliënt, een band die de zakelijkheid overstijgt en de menselijkheid benadrukt.

Belt u mij gerust direct op 06 - 55 205 190

Senior Service in Utrecht
Karin Kuiper
Coördinator
utrecht@seniorservice.nl

Al onze Diensten

Als iemand ons vraagt, wat voor een ondersteuning leveren jullie precies aan een senior? Dan zeggen wij vaak: alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook mogen geven. Denkt u aan: samen koken, samen wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen, etc. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klikt u op lees verder, voor een overzicht van al onze vormen van ondersteuning.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Momenteel in de vakantietijd lijkt de vervanging van vaste coördinatoren moeizaam geregeld waardoor de samenwerking ..."

Beoordeling: 6,0

kri-janda / PlusZorg uit Gouda

"Ach, we zijn nog maar net begonnen met de eerste bezoekjes van senior service. Het is nog wat moeilijk om een ..."

Beoordeling: 9,0

Marianne uit Oosterbeek

"Altijd goede service, ook in (meermalen) lastige gevallen. prima hulpbieders van goed niveau.
"

Beoordeling: 10,0

JHL uit Otterlo

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Thuis gratis advies

lidy-home

De coördinator uit de dichtstbijzijnde regio komt vrijblijvend bij u langs om bijvoorbeeld te vertellen hoe u onze diensten vergoed kunt krijgen.

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg