Heske van Esch

Coördinator Zuidoost-Brabant

Welkom bij Senior Service regio Zuidoost-Brabant

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Heske van Esch en de coördinator van uw regio. Samen met mijn gezin woon ik sinds 2017 in Heeze. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Senior Service als coördinator en voorheen had ik de regio Amsterdam onder mijn hoede. Mijn ervaring om mijn werk als coördinator goed uit te voeren heb ik opgedaan als verpleegkundige, planner en coördinator in onder andere de thuiszorg. Senior Service zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en bieden aanvullende mantelzorgers aan. Ik help u bij het vinden naar de juiste match door goed te luisteren naar wat uw wensen zijn en hier op in te spelen. Samen met de medewerkers in de regio ondersteunen wij u graag bij uw vraag.

Belt u mij gerust direct op 06 - 51 625 865

Senior Service in Zuidoost-Brabant
Heske van Esch
Coördinator
zuidoostbrabant@seniorservice.nl

Al onze Diensten

Als iemand ons vraagt, wat voor een ondersteuning leveren jullie precies aan een senior? Dan zeggen wij vaak: alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook mogen geven. Denkt u aan: samen koken, samen wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen, etc. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klikt u op lees verder, voor een overzicht van al onze vormen van ondersteuning.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Wat een lieve,professionele mensen.Slim, meelevend en meedenkend.. ik ben heel blij met ze. Ze ondersteunen mij ..."

Beoordeling: 10,0

Josje uit Zoelmond

"Goede ervaringen gehad. Hele verademing als de oudere net buiten de verschillende hokjes van zorg valt en je als ..."

Beoordeling: 9,0

Joyce uit Amsterdam

"Al ruim een jaar komt een lieve mevrouw van Senior Service wekelijks mijn tante bezoeken. Je kunt op haar rekenen. ..."

Beoordeling: 8,0

A. uit Geen uit beschikbaar

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Thuis gratis advies

lidy-home

De coördinator uit de dichtstbijzijnde regio komt vrijblijvend bij u langs om bijvoorbeeld te vertellen hoe u onze diensten vergoed kunt krijgen.

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg