Henny Visser

Coördinator Zwolle

Welkom bij Senior Service regio Zwolle & Noordoostpolder

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Henny Visser, de coördinator van de regio Zwolle.

Mensen helpen hun weg te vinden en daar zelf ook van leren, als moeder van vier kinderen en oma van zeven kleinkinderen doe ik dit vaak en graag.
Daar waar behoefte is aan menselijke aandacht en begeleiding wil ik dat graag organiseren! Mijn uitdaging is om voor een hulpvraag een goede oplossing te zoeken. De kracht van praktische hulp, aandacht en geduld geeft zelfvertrouwen, rust en ruimte.
Senior Service heeft enthousiaste medewerkers die u helpen bij de zorg die u als familie nodig heeft voor uw naaste. We bieden u graag een helpende hand. ”Samen maken we het mogelijk” is ons devies!

Belt u mij gerust direct op 06 - 30 309 511

Senior Service in Zwolle
Henny Visser
Coördinator
zwolle@seniorservice.nl

Al onze diensten

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen." Denk aan: Samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klik hieronder op één van onze diensten voor meer informatie of vraag direct contact aan.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg