Thuiszorgassistent

 • Maaltijdondersteuning
 • Slaap- en waakdiensten
 • Extra paar handen
 • Begeleiding
 • Vast gezicht

Hoe ondersteunt Senior Service de thuiszorg?

Steeds vaker doen thuiszorgorganisaties een beroep op Senior Service. Een thuiszorgassistent kan uw medewerker ondersteunen tijdens de verzorging van uw cliënt, maar is ook inzetbaar voor aanvullende thuishulp. Hiermee lossen we tevens een aanzienlijk deel van het personeelstekort bij de thuiszorg op. Vraag nu meer informatie aan.

Samen maken we het mogelijk.

Senior Service:

 • Zorgt ervoor dat uw cliënten langer zelfstandig blijven.
 • Werkt in heel het land samen met de thuiszorg en wijkteams.
 • Fungeert als enige in Nederland als onderaannemer.
 • Ondersteunt senioren sinds 1995.
 • Is een aanvulling op de bestaande mantelzorger(s).
 • Biedt een vast en betrouwbaar gezicht.
 • Wordt beoordeeld met een 8,6.

Maaltijdondersteuning

Uw medewerkers lopen er met grote regelmaat tegenaan. Uw cliënt kan het fornuis of de magnetron niet meer zelfstandig gebruiken of het ontbreekt aan eetlust door eenzaamheid. Onze medewerker kan op die momenten langskomen om vers te koken en samen te eten.

Slaap- en waakdiensten

Uw cliënt geeft aan ’s nachts angstig te zijn of de mantelzorger wil een keer goed door kunnen slapen. In het ergste geval gaat een cliënt zwerven. Onze medewerker kan op afroep ingeschakeld worden voor de momenten dat het echt nodig is.

Extra handen bij persoonlijke verzorging

Op bepaalde momenten komt uw medewerker handen tekort. De cliënt heeft persoonlijke verzorging nodig, maar komt handen tekort om deze goed uit te voeren. Onze thuiszorgassistent ondersteunt onder leiding van uw medewerker de verzorging van de cliënt.

Begeleiding

Door dementie kan iemand de regie over de dag kwijtraken of het dag- en nachtritme van uw cliënt is omgedraaid. Een vast en betrouwbaar gezicht kan uw cliënt helpen om zijn of haar ritme terug te brengen.

Vast gezicht

Voor vrijwel alle senioren heeft een vast en betrouwbaar gezicht de voorkeur. Herkenning is belangrijk om een bewoner een prettig gevoel te geven in zijn of haar leefomgeving. Senior Service biedt altijd een vaste medewerker.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg