Een goede vergelijking is het halve werk

Kiest u voor Senior Service, dan kiest u voor totale ontzorging. Onze hulp reikt namelijk verder dan de voordeur: van planning tot aan noodgevallen, wij staan altijd voor u klaar. Het vergelijken van verschillende aanbieders is niet makkelijk. Het is met name de keuze voor een zzp-er of een organisatie zoals Senior Service wat de ervaring compleet anders maakt. Wij hebben de belangrijkste verschillen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wilt u van gedachten wisselen met één van onze cliëntenadviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
200814-Senior Sevice website_DSC9672.jpg

Waarom cliënten kiezen voor Senior Service

De beste keuze
Senior Service
Bemiddelingsbureau*
Eigen thuishulp in dienst

Wij kennen onze medewerkers en zij volgen het strikte beleid met betrekking tot gedragsregels, privacy, veiligheid en Corona. De thuishulp van een bemiddelingsbureau werkt zelfstandig en bepaalt haar eigen werkwijze.

Meer informatie
Verzekering bij u thuis

U bent thuis verzekerd tegen schade. Met een bemiddelingsbureau draagt u een eigen risico. 

Meer informatie
Vast gezicht

Bij ons krijgt u altijd een vast gezicht of team bij 24-uurs zorg. Bij een bemiddelingsbureau is dit beperkt tot maximaal 3 bezoeken per week. 

Meer informatie
Dekking kosten bij verzuim

Bij ons betaalt u nooit extra kosten bij vakantie- of ziekteverzuim. Een bemiddelingsbureau rekent maximaal 6 weken het salaris door. 

Meer informatie
Ondersteuning van de coördinator

Onze coördinator maakt voor u de match en blijft uw vaste contactpersoon voor advies en ondersteuning. Het bemiddelingsbureau koppelt u enkel met een medewerker, hierna stopt de ondersteuning.

Meer informatie
Planning geregeld

Uw vaste coördinator maakt voor u alle afspraken en regelt vervanging als dat nodig is. Bij een bemiddelingsbureau dient u zelf alle afspraken te maken en vervanging te zoeken indien uw thuishulp niet beschikbaar is.

Meer informatie
Scholing van medewerkers

Medewerkers ontvangen scholing om o.a. cliënten met dementie te ondersteunen. Een bemiddelingsbureau mag geen scholing aanbieden. 

Meer informatie
Financiële ondersteuning

Wij bieden hulp bij uw volledige aanvraag van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Als u uw thuishulp via een bemiddelingsbureau regelt, dient u zelfstandig de PGB aanvraag in te dienen bij het WMO-loket. Wij zijn tevens gecontracteerd door verschillende zorgverzekeraars, bij elk bemiddelingsbureau is dit weer anders geregeld.

Meer informatie
Betrouwbare beoordelingen

Senior Service scoort een 9 op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Beoordelingen van ZZP’ers zijn niet onafhankelijk of controleerbaar.

Meer informatie

Heeft u meer uitleg nodig?

De financiering en vergoedingen zijn soms lastig in kaart te brengen, maar u wilt wel graag weten waar u aan toe bent. In onze gratis brochure kunt u alles op het gemak nalezen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ontvang gratis de brochure

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.