Langer thuis wonen

  • Eén vast gezicht
  • Vanaf 2 uur tot 24 uur per dag inzetbaar
  • Hulp bij het regelen van financiële ondersteuning

Hoe ondersteunt Senior Service?

Senior Service biedt een vaste thuishulp die u, uw ouders of naaste(n) ondersteunen in het dagelijks leven. Van 2 uur per week tot 24 uur per dag. Zodoende kunt u langer thuis blijven wonen en belast u geen mensen in uw omgeving.

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Bovenal behouden wij graag samen met u structuur in het dagelijkse leven.

Begeleid vervoer

Als u op afroep uw vervoer kunt regelen, blijft u langer zelfstandig. Vervoer begint vaak met een korte rit, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis. Iets dat wij graag even overnemen, zodat uw zoon of dochter geen dag vrij hoeft te nemen. U kunt ons ook inschakelen om u te brengen naar het jaarlijkse familiediner.

Gezelschap

Wij zien het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht. Bij Senior Service krijgt u één vaste thuishulp, waardoor er snel een hechte band ontstaat.

Slapen

Nachtrust is belangrijk, ook voor uw mantelzorgers. Onze thuishulp is ’s nachts aanwezig en ondersteunt wanneer dat nodig is. Hij of zij komt in de avond binnen, drinkt nog een kopje thee met u en vervolgens kan iedereen gerust gaan slapen.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs zorg van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Even bellen

Dagelijks of enkele keren per week even bellen hoe het met de cliënt gaat. Een dienst die ontstaan is uit de behoeften van onze eigen cliënten.

Alle voordelen op een rij

Eén vast gezicht

U ziet gedurende de dag veel verschillende gezichten als u ondersteuning krijgt. Wij willen graag een vertrouwensband met u opbouwen. Daarom krijgt u bij Senior Service één vaste thuishulp.

Direct hulp

Er zijn weinig zorgen groter, dan de kans op een val als u ouder wordt. Dan is snel extra ondersteuning cruciaal. Bij een spoedgeval kunnen wij u binnen 2 uur ondersteuning bieden.

Hulp bij regelen van financiële ondersteuning

In Nederland heeft iedereen die niet zonder ondersteuning kan, recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook kunt u ondersteunt worden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit vergt regelwerk, maar dat doen wij elke dag. Hier helpen wij u graag mee.

Gratis App

De gratis agenda app van Fello biedt een oplossing voor de coördinatie van mantelzorg. Hiermee kunt u een gedeelde agenda bijhouden voor verschillende mantelzorgers, wat miscommunicatie voorkomt.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Snel, efficiënt en goed

We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.

Beoordeling: 10

Marianne uit Odijk

Prima! Snel onze wens ingevuld en accuraat en plezierig uitgevoerd.

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Services konden overlaten.

Beoordeling: 8

Jan Vos uit Breukelen

Veelgestelde vragen

1. Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Senior Service is een persoon die extra – niet-medische zorg – biedt voor senioren, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

 

2. Wat mag een thuishulp doen?

Een thuishulp van Senior Service mag u helpen met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.

 

3. Is Senior Service landelijk actief?

Ja, wij hebben een landelijke dekking, maar zijn u graag lokaal van dienst. Ontdek hier welke regio u van dienst kan zijn.

 

4. Hoe vraag ik thuishulp aan?

Een thuishulp van Senior Service vraagt u makkelijk en snel aan. Onze cliëntenadviseurs sturen u graag een brochure toe ter oriëntatie en staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 0800 – 1969. Bij Senior Service staat vertrouwen voorop. Om die reden komt de coördinator uit uw regio graag langs om te bespreken hoe een thuishulp van Senior Service u kunt helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Volg ons en praat mee over mantelzorg