De thuishulp die bij uw situatie past

Vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag

De situatie van eenieder is anders, en dat begrijpen wij als geen ander. Met 25 jaar ervaring begrijpen wij dat elke situatie haar eigen aanpak vereist. Daarom denken wij graag met u mee en komen we samen met een plan die bij u past. Een thuishulp van Senior Service is al mogelijk vanaf 2 uur per bezoek. Heeft u meer hulp nodig? Wij kunnen zelfs 24 uur per dag bij u zijn. 

Ontvang gratis de brochure
flexibel

Altijd een thuishulp in de buurt

Als u valt heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om senioren te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

De voordelen van Senior Service

  • Wij zijn flexibel inzetbaar: vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. Graag helpen we u in kleine en grote situaties.
  • Wij zijn binnen enkele uren bij u wanneer dat nodig is.
  • Wij denken graag met u mee wanneer meer of minder thuishulp nodig wordt.

Vandaag nog thuishulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.