Studenten bijbaan thuishulp

Parttime | €13,27

Wil jij een bijbaan waarin je het verschil kunt maken voor ouderen bij jou in de buurt en flexibel kunt werken rondom je studie? Bij Senior Service bieden we jou die kans!

Voor diverse regio's in het land zijn wij op zoek naar thuishulpen. 

Nu solliciteren
Lachende senior en haar dochter

Bij Senior Service draait alles om één doel: senioren gelukkig maken. Onze toegewijde collega's begrijpen hoe belangrijk het is om de beste zorg en aandacht te bieden aan ouderen. Elke dag werken we samen om niet alleen een glimlach op het gezicht van de senioren te toveren, maar ook op dat van ons.

Als thuishulp bij Senior Service help je met niet-medische taken, zoals boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer en slaap- en waakdiensten. Een typische dag kan beginnen met een gezellig kopje koffie bij de cliënt, gevolgd door boodschappen doen en samen koken. Jij zorgt voor praktische ondersteuning én gezelligheid.

Wat bieden wij?

  • Flexibele werktijden: Jouw studie staat voorop, en daarom bieden we flexibele werktijden die je kunt aanpassen aan je lesrooster en studieverplichtingen. Een gemiddelde dienst duurt 2 tot 4 uur, met uitzondering van nachtzorg. Het is wel handig als je beschikt over eigen vervoer.
  • Een mooie bijbaan: Bij ons kun je relevante werkervaring opdoen naast je studie. Je verdient een bruto uurloon van €13,27 exclusief vakantie-uren. Uiteraard worden je reiskosten vergoed.
  • Veel verantwoordelijkheid: Als thuishulp ben je niet zomaar iemand. Je bent een essentieel onderdeel van ons team en draagt veel verantwoordelijkheid.
  • De kans om te werken in de zorg zonder ervaring: Je hebt geen specifieke zorgervaring nodig om bij ons te beginnen. Wij bieden interne opleidingsmogelijkheden en ondersteuning om je te helpen groeien in je rol.

Ps. Ben je geen student, maar heb je een grote affiniteit met de ouderenzorg? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!

Meer dan een hulp

Een dag in het leven van thuishulp Manon

De thuishulpen van Senior Service geven senioren elke dag de kans om langer vertrouwd thuis te blijven wonen, en ondersteunen daarmee ook hun mantelzorger(s). Ze zijn meer dan een hulp, want ze bouwen ook een hechte band op met de senior.  We liepen een dag mee met (jouw toekomstige) collega Manon. Benieuwd naar haar ervaringen?

Lees het blog
Thuishulp Manon schaakt met meneer Wolters