Terug naar overzicht
24 jun

Ons werk

De mooiste beoordelingen van dit kwartaal

Oudere dame met haar thuishulp, lachend in gesprek

Bent u benieuwd hoe het is om thuiszorg van Senior Service te ontvangen? Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is, zodat onze cliënten langer zelfstandig en met een gerust gevoel thuis kunnen wonen. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit het tweede kwartaal van 2024.

Brigit, Utrecht

De medewerker van Senior Service begreep meteen de hoge nood waar wij als mantelzorgers in zaten. We werden snel en adequaat geholpen. Er was veel begrip voor de situatie. Onze ouders werden respectvol verzorgd. Heel erg bedankt!

Brenda, Odijk

Vooraf weet je niet precies wat je kunt verwachten, maar vanaf het moment dat je contact opneemt met Senior Service wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Er komt meteen iemand kennismaken en de eerste afspraak wordt ook snel gemaakt. Helaas moesten wij door omstandigheden weer opzeggen, maar de volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van Senior Service. Ook zeer positief is dat je nergens lang aan vastzit; Senior Service is heel flexibel opgezet.

 

Bij Senior Service hebben ze ons geweldig geholpen.

 

Maaike, Drachten

Door omstandigheden moesten wij met spoed een nachthulp zoeken. Bij Senior Service hebben ze ons geweldig geholpen. 's Middags namen we contact op, en er werd alles uit de kast gehaald om ons te helpen, zodat er diezelfde nacht nog iemand bij mijn ouders kon zijn. Volgens mijn ouders is er een hele lieve vrouw geweest. In één woord: geweldig!

Bent u benieuwd naar wat andere cliënten over ons zeggen? Lees meer beoordelingen via de onafhankelijk platforms Klantenvertellen.nl en Zorgkaart Nederland. Hier kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achter laten.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.