Aanmeldformulier ‘Lead Salesforce voor organisaties’

Soort aanvraag b2b
Klik hier voor info
Brochure versturen: Er is contact geweest met een organisatie die wenst een brochure te ontvangen over één van onze diensten (vb: huiskamerbegeleiding). Terugbellen: Er is contact geweest met een organisatie die heeft aangegeven graag terug gebeld te willen worden over één van onze diensten voor organisaties. Kennismakingsgesprek inplannen: Er is contact geweest met een organisatie die heeft aangegeven kennis te willen maken met onze organisatie en diensten. Anneke maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Netwerk contact: Je hebt een netwerk contact (oud en/of nieuw) waar Anneke zich mogelijk kan introduceren. Kies je voor deze optie, dan probeert Anneke contact te leggen met het contactpersoon.
Klik hier voor info
Bv. casemanager, regiomanager of wijkverpleegkundige
Aanhef
Klik hier voor info
Geeft een beknopte omschrijving van de aanvraag en/of notities die relevant zijn voor mogelijk contact in de toekomst.

Toelichting

Dit formulier is bestemd om B2B leads aan te melden in Salesforce, zodat ze opgepakt kunnen worden door de accountmanager Anneke van Wijk. Kies bij Soort lead voor de actie die je ingang wilt zetten:

  • Brochure versturen: Er is contact geweest met een organisatie die wenst een brochure te ontvangen over één van onze diensten (vb: huiskamerbegeleiding).

  • Terugbellen: Er is contact geweest met een organisatie die heeft aangegeven graag terug gebeld te willen worden over één van onze diensten voor organisaties.

  • Kennismakingsgesprek inplannen: Er is contact geweest met een organisatie die heeft aangegeven kennis te willen maken met onze organisatie en diensten. Anneke maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  • Netwerk contact: Je hebt een netwerk contact (oud en/of nieuw) waar Anneke zich mogelijk kan introduceren. Kies je voor deze optie, dan probeert Anneke contact te leggen met het contactpersoon.

Kies in het volgende veld voor de Soort organisatie en vul vervolgens het formulier zo compleet mogelijk in. Naam organisatie, naam contact en enkele gegevens zijn verplichte velden. Anders kan het formulier niet verstuurd worden. Zonder bepaalde gegevens, kan er namelijk geen actie ondernomen worden (bv. brochure versturen zonder adresgegevens).