Respijtzorg van Senior Service

Wij regelen dit samen met jou

Hoe zorg je ervoor dat je dierbaren liefdevol oud kunnen worden op hun vertrouwde plek? Zonder dat alle lasten op jouw schouders komen? Wij regelen dit samen met je. We kijken samen wat jij kunt doen, wat je dierbaren nog zelf kunnen en waar wij kunnen bijspringen. En mogelijk wordt dit nog vergoed door de verzekeraar ook.

Senior Service helpt jou met deze aanvullende mantelzorg, ook wel respijtzorg genoemd.  In onze brochure kunt u rustig nalezen hoe wij dit doen.

Vraag de gratis brochure aan
Beoordelingen Senior Service

Een vaste thuishulp voor in het dagelijkse leven

De thuishulp van Senior Service kan respijtzorg bieden vanaf 2 uur per bezoek tot 24 uur per dag. We vinden persoonlijke en liefdevolle zorg erg belangrijk. Om deze reden zoeken wij samen met jou een vast gezicht voor uw dierbare.  Ontdek hieronder hoe onze thuishulp u van dienst kan zijn.

Financiële ondersteuning

Mogelijk komt u in aanmerking voor een vergoeding

Wanneer u een keuze wilt maken voor een organisatie die u helpt met extra hulp in huis, zijn de kosten natuurlijk een belangrijke factor om mee te nemen. Gelukkig zijn er voldoende financieringsmogelijkheden en hoeft u de ondersteuning vaak niet geheel zelf te betalen. Tegenwoordig zijn er veel zorgverzekeraars die 'Vervangende Mantelzorg' vergoeden. Onze diensten worden o.a. vergoed in aanvullende pakketten van Zilveren Kruis, Menzis, OHRA, Nationale-Nederlanden, CZ, ONVZ en DSW. Het kan ook zijn dat u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget of belastingaftrek. Een compleet overzicht van de vergoedingen, vindt u in onze brochure

Zorgverzekeraars

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Veelgestelde vragen

 • Wat is een thuishulp?
  Een thuishulp van Senior Service is een persoon die extra – niet-medische zorg – biedt voor senioren, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.
 • Wat mag een thuishulp doen?
  Een thuishulp van Senior Service mag u helpen met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.
 • Is Senior Service in mijn woonplaats actief?

  Ja, wij hebben een landelijke dekking, maar zijn u graag lokaal van dienst. Ontdek hier welke regio u van dienst kan zijn.

 • Hoe vraag ik thuishulp aan?
  Een thuishulp van Senior Service vraagt u makkelijk en snel aan. Onze cliëntenadviseurs sturen u graag een brochure toe ter oriëntatie en staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 0800 – 1969. Bij Senior Service staat vertrouwen voorop. Om die reden komt de coördinator uit uw regio graag langs om te bespreken hoe een thuishulp van Senior Service u kunt helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.
 • Wat is mantelzorgondersteuning?

  Mantelzorgondersteuning verwijst naar de ondersteuning die wordt geboden aan mantelzorgers. Mantelzorgers zijn mensen die zorg verlenen aan een familielid, vriend of andere naaste die hulp nodig heeft vanwege bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom. Mantelzorgondersteuning kan verschillende vormen aannemen, waaronder informatie en advies geven, emotionele ondersteuning, praktische hulp, respijtzorg, training en educatie en financiële ondersteuning. Bij Senior Service ondersteunen wij senioren, en daarmee ook hun mantelzorgers. In dit blog leest u meer informatie over deze vormen en wat wij bij Senior Service doen.

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles over onze mantelzorgondersteuning nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u digitaal of per post ontvangt.