Blijf prettig thuis wonen met extra hulp in huis

Vergroot het levensgeluk van senioren en ondersteunt mantelzorgers sinds 1995.

Gratis lidmaatschap aanvragen
Senior Service in samenwerking met De Unie

Uniek voor leden van De Unie

Gratis lidmaatschap Gerust Gevoel

Senior Service biedt een tijdelijke of vaste thuishulp die u en uw naasten ondersteunen in het dagelijks leven. Met deze extra hulp voorkomt u dat u als mantelzorger overbelast raakt en is de zorg voor uw naaste goed geregeld.

Als lid van De Unie krijgt u een gratis lidmaatschap van Senior Service dat u kunt gebruiken om extra hulp in te schakelen voor uzelf of uw naaste.

 • Cliënten zijn nooit tot afname verplicht. 
 • U zit nergens aan vast. 
 • Ons lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

€ 9,95 per maand  Gratis voor leden van De Unie

Senior Service cliëntenkaart

De voordelen van een gratis lidmaatschap

 • U krijgt een vaste coördinator uit de buurt, bereikbaar voor al uw vragen.
 • Een kennismakingsgesprek om uw zorgvraag vast te leggen.
 • Persoonlijk en betrouwbaar advies en begeleiding in de wereld van ouderenzorg, wet- en regelgeving.
 • Spoed bereikbaarheidsdienst voor snelle hulp ter plaatse.
 • Een thuishulp is direct inzetbaar, zodra u eraan toe bent.

Veelgestelde vragen

 • Wat is een thuishulp?
  Een thuishulp van Senior Service is een persoon die extra – niet-medische zorg – biedt voor senioren, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.
 • Wat mag een thuishulp doen?
  Een thuishulp van Senior Service mag u helpen met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.
 • Is Senior Service in mijn woonplaats actief?

  Ja, wij hebben een landelijke dekking, maar zijn u graag lokaal van dienst. Ontdek hier welke regio u van dienst kan zijn.

 • Hoe vraag ik thuishulp aan?
  Een thuishulp van Senior Service vraagt u makkelijk en snel aan. Onze cliëntenadviseurs sturen u graag een brochure toe ter oriëntatie en staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 0800 – 1969. Bij Senior Service staat vertrouwen voorop. Om die reden komt de coördinator uit uw regio graag langs om te bespreken hoe een thuishulp van Senior Service u kunt helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.
 • Wat is mantelzorgondersteuning?

  Mantelzorgondersteuning verwijst naar de ondersteuning die wordt geboden aan mantelzorgers. Mantelzorgers zijn mensen die zorg verlenen aan een familielid, vriend of andere naaste die hulp nodig heeft vanwege bijvoorbeeld ziekte, handicap of ouderdom. Mantelzorgondersteuning kan verschillende vormen aannemen, waaronder informatie en advies geven, emotionele ondersteuning, praktische hulp, respijtzorg, training en educatie en financiële ondersteuning. Bij Senior Service ondersteunen wij senioren, en daarmee ook hun mantelzorgers. In dit blog leest u meer informatie over deze vormen en wat wij bij Senior Service doen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.