Direct hulp nodig? Wij zijn altijd bereikbaar

Voor als u onverwachts ondersteuning nodig heeft

De inzet van onze thuishulp is bovenal gericht op preventie. We brengen samen structuur in uw leven aan, en zorgen ervoor dat langer thuis wonen zorgeloos en prettig is. Mocht er dan onverhoopt toch iets gebeuren, dan is er al een bekend gezicht die er snel bij kan zijn.

Ontvang gratis de brochure

Altijd een thuishulp in de buurt

Als u valt heeft onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht  van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om senioren te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

De voordelen van Senior Service

  • Wij zijn binnen enkele uren bij u wanneer dat nodig is
  • Wij bieden ondersteuning na een val of ziekenhuisopname
  • Onze thuishulp is ideaal voor preventieve ondersteuning bij risicogroepen

Vandaag nog thuishulp nodig? Wij staan voor u klaar.

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Onze cliëntadviseurs bieden u graag een luisterend oor tussen 09:00 en 17:30 op alle werkdagen. Wilt u liever e-mailen? Dat kan natuurlijk ook. We beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.