Terug naar overzicht
22 okt

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand oktober

Senioren herfst laptop

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van oktober 2020.

René Joost Kalis , Ossendrecht | 10,0 Mee eens met uw aanhef

In uw aanhef schrijft u, Hoe was het vroeger? Een middel groot gezin, Oma In huis en gezelligheid. En nu?  iedereen is overleden en eenzaamheid dringt zich op. Ik heb het geluk dat ik mij nog kan redden met mijn scoot mobiel en mensen om mij heen. Ik kan er nog uit maar het alleen zijn is moeilijk en verveling dreigt meer en meer te worden. Graag zou ook ik mensen om mij heen helpen maar mijn leeftijd ( 70 ) en mijn lichaam laat dit helaas niet toe. Ik heb nog geen hulp nodig, ik heb huishoudelijke hulp en verder zie ik het wel. Zodra ik echt hulp behoevend word zal ik zeker contact met u zoeken.

Anne,  Markelo | 10,0 Ik ben super tevreden over de hulp van Senior Service!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 71 met nogal wat fysieke problemen, heb geen familie of andere mantelzorgers die me voldoende kunnen helpen en heb me daarom tot Senior Service gewend. Mijn situatie was nogal acuut en mijn regiomanager heeft in recordtempo ervoor gezorgd dat ik de volgende dag al alle hulp kreeg die ik nodig had. De medewerksters van Senior Service zijn bijzonder aardig, zorgzaam, behulpzaam en betrokken en ik voelde me direct in een warm bad van liefdevolle zorg en aandacht ondergedompeld. Ik heb inmiddels een tijdlang hulp van Senior Service en voel me een gezegend mens dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik zal ze missen als ze straks misschien niet meer komen.

Angela,  Ewijk | 10,0 Het nieuwe logo zegt alles: hulp en cliënt zodanig op elkaar afgestemd dat ze één van hart zijn

In oktober 2018 verscheen als blog: “Dank aan en dankzij Senior Service” dat ik schreef n.a.v. mijn fantastische match. Ook hier noem ik haar “A.”. Zoals daarin beschreven komt haar hondje mee, als dat enigszins kan. Het lieve beestje is inmiddels bijna 17 jaar. Het is te merken dat hij deze respectabele leeftijd bereikt heeft. Hoelang ik nog van dit dierlijk gezelschap kan meegenieten is dan ook de vraag. A. en ik vierden 8 juli jl. dat ze mij per 27 juni 2018 om de 14 dagen 3 uur per week helpt met wat ik haar ook maar vraag, uiteraard binnen het me toegewezen PGB. Dat biedt echter veel ruimte en die geeft A. zeker. Niets is haar teveel! Over en weer blij met elkaar genieten we steeds volop van onze uurtjes samen, of die nu buitengaats zijn of in mijn "home sweet home" waarin ik, mede door haar (er zijn nog anderen die me helpen) met plezier verblijf. Dat denk ik nog lang te kunnen doen, ondanks de beperkingen die maken dat ik hulp behoef. "Hulpbehoevend" voel ik me niet, want ik word - ook door vervangster M. - serieus genomen en er wordt fantastisch ingespeeld op wat ik per bezoek in petto heb aan activiteiten die me in mijn up niet meer goed afgaan, alsmede soms een spelletje (A. en M. zijn ook dáárin bere goede matches). Voor de praktische invullingen door deze beide dames geeft ik dan ook uitstekend als waardering. In deze beoordeling neem ik alleen hen beiden mee.

Everdien , Opheusden | 9,0 Liefdevol en met respect

Heel tevreden er wordt hulp verleend op maat , er wordt echt gekeken wat heeft de zorgvrager nodig. Er wordt ook goed nagedacht welke dames passen het beste in dit gezin, in deze thuissituatie in ons geval was dit niet eenvoudig maar het is zeker wel gelukt. Ook het contact met Senior Service en de mantelzorgers thuis is erg prettig verlopen, korte lijntjes helder en duidelijk overleg en altijd was er tijd om vragen van onze kant te beantwoorden en ook tijd voor zomaar een praatje.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.