Terug naar overzicht
24 sep

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand september

Senioren herfst

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van september 2020.

Anne,  Markelo | 10,0 Ik ben super tevreden over de hulp van Senior Service!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 71 met nogal wat fysieke problemen, heb geen familie of andere mantelzorgers die me voldoende kunnen helpen en heb me daarom tot Senior Service gewend. Mijn situatie was nogal acuut en mijn regiomanager heeft in recordtempo ervoor gezorgd dat ik de volgende dag al alle hulp kreeg die ik nodig had. De medewerksters van Senior Service zijn bijzonder aardig, zorgzaam, behulpzaam en betrokken en ik voelde me direct in een warm bad van liefdevolle zorg en aandacht ondergedompeld. Ik heb inmiddels een tijdlang hulp van Senior Service en voel me een gezegend mens dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik zal ze missen als ze straks misschien niet meer komen.

Angela,  Ewijk | 10,0 Het nieuwe logo zegt alles: hulp en cliënt zodanig op elkaar afgestemd dat ze één van hart zijn

In oktober 2018 verscheen als blog: “Dank aan en dankzij Senior Service” dat ik schreef n.a.v. mijn fantastische match. Ook hier noem ik haar “A.”. Zoals daarin beschreven komt haar hondje mee, als dat enigszins kan. Het lieve beestje is inmiddels bijna 17 jaar. Het is te merken dat hij deze respectabele leeftijd bereikt heeft. Hoelang ik nog van dit dierlijk gezelschap kan meegenieten is dan ook de vraag. A. en ik vierden 8 juli jl. dat ze mij per 27 juni 2018 om de 14 dagen 3 uur per week helpt met wat ik haar ook maar vraag, uiteraard binnen het me toegewezen PGB. Dat biedt echter veel ruimte en die geeft A. zeker. Niets is haar teveel! Over en weer blij met elkaar genieten we steeds volop van onze uurtjes samen, of die nu buitengaats zijn of in mijn "home sweet home" waarin ik, mede door haar (er zijn nog anderen die me helpen) met plezier verblijf. Dat denk ik nog lang te kunnen doen, ondanks de beperkingen die maken dat ik hulp behoef. "Hulpbehoevend" voel ik me niet, want ik word - ook door vervangster M. - serieus genomen en er wordt fantastisch ingespeeld op wat ik per bezoek in petto heb aan activiteiten die me in mijn up niet meer goed afgaan, alsmede soms een spelletje (A. en M. zijn ook dáárin bere goede matches). Voor de praktische invullingen door deze beide dames geeft ik dan ook uitstekend als waardering. In deze beoordeling neem ik alleen hen beiden mee.

Everdien , Opheusden | 9,0 Liefdevol en met respect

Heel tevreden er wordt hulp verleend op maat , er wordt echt gekeken wat heeft de zorgvrager nodig. Er wordt ook goed nagedacht welke dames passen het beste in dit gezin, in deze thuissituatie in ons geval was dit niet eenvoudig maar het is zeker wel gelukt. Ook het contact met Senior Service en de mantelzorgers thuis is erg prettig verlopen, korte lijntjes helder en duidelijk overleg en altijd was er tijd om vragen van onze kant te beantwoorden en ook tijd voor zomaar een praatje.

Johan , Aduard | 9,0 Snel en goed geregeld!

Voor onze 90-jarige moeder hebben we al een aantal keren mantelzorgvervanging geregeld via Senior Service. Onze moeder voelt zich vertrouwd met de dames van Senior Service. Ze zorgen goed voor haar. Koken voor haar en eten gezellig samen met haar. Omdat ze niet meer alleen durft te zijn blijven de dames van Senior Service ook slapen. Dit zorgt ervoor dat we met een gerust hart af en toe een weekendje weg gaan en ook op vakantie kunnen. Als we een hulpaanvraag doen heeft Sigrid het meestal binnen een paar uur geregeld. Ook als het op korte termijn moet. Kortom: we zijn zeer tevreden over de diensten van Senior Service!

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.