Terug naar overzicht
18 sep

Ons werk

Prachtige beoordelingen van cliënten

Mantelzorgondersteuning

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is, zodat onze cliënten langer zelfstandig en met een gerust gevoel thuis kunnen wonen. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit het derde kwartaal van 2023.

Maike, Etten-Leur | 9 Fijne attente zorg

“We zijn erg tevreden over de geboden zorg. Helaas moest deze voortijdig afgebroken worden. Maar mijn tante en ik kijken terug op een bijzondere tijd van aandacht en zorg.”

Hanneke, Eijsden | 10 Senior Service denkt mee en zoekt samen met de familie naar oplossingen

“Vanwege de grote afstand tussen onze woonplaats en die van onze ouders, schakelden wij Senior Service in om zowel vader als moeder te begeleiden naar ziekenhuisafspraken. Dit verliep altijd correct. Wij kregen een goede terugkoppeling en zijn tevreden over de begeleiding, het meedenken en het zoeken naar oplossingen. Ook onze ouders hebben dit als prettig ervaren.”

“Senior Service denkt mee en zoekt samen met de familie naar oplossingen.”

 

Erna, Nijverdal | 10 Zeer tevreden

“De eerste keer moest mijn moeder heel erg wennen, maar daarna ging het goed. Ik vind het geweldig dat thuishulp Marian zoveel geduld heeft. Ik ben zeer tevreden.”

Ria, Nieuwegein | 9 Snel hulp nodig

“Onze moeder kwam uit het ziekenhuis en kon niet lang alleen blijven. Door een gebroken elleboog had ze met veel activiteiten hulp nodig. We hadden een heel schema in elkaar gezet, maar er vielen gaten die opgevuld zouden worden door Senior Service. Er was hulp ondanks de aanvraag op korte termijn. Geweldig. Onze moeder is na een week plotseling overleden, maar heeft mede door Senior Service een fantastische laatste week thuis gehad.”

Bent u benieuwd naar wat andere cliënten over ons zeggen? Lees meer beoordelingen via het onafhankelijk platform Klantenvertellen.nl. Hier kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achter laten.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.