Ingrid van Acht

Coördinator Brabant West

Welkom bij Senior Service regio Brabant West.

Mijn naam is Ingrid van Acht en graag stel ik mij aan u voor. Ik ben woonachtig in Breda en verzorg de coördinatie voor Senior Service in de regio Brabant West. Ik heb jarenlange ervaring in het werken met en voor ouderen. Het geeft een enorme voldoening om mij in te kunnen zetten voor onze oudere cliënten en onze eigen enthousiaste medewerkers. Zij zijn namelijk degenen die samen, al dan niet ondersteund door familie, voor u een fijne en veilige manier van leven kunnen waarborgen.

Onze cliënten wonen graag zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Hierbij is ondersteuning van familie en vrienden nodig, maar in steeds meer situaties ook extra ondersteuning. Wij bieden prettige begeleiding, waarbij u zich comfortabel kan blijven voelen in eigen huis. De medewerkers van Senior Service helpen u met het vervullen van deze behoefte. Ik kom graag een keer bij u langs om te praten over wat uw wensen zijn.

Belt u mij gerust direct op 06-19 388 749

Senior Service in Brabant West
Ingrid van Acht
Coördinator
zeeland/brabant-west@seniorservice.nl

Al onze Diensten

Als iemand ons vraagt, wat voor een ondersteuning leveren jullie precies aan een senior? Dan zeggen wij vaak: alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook mogen geven. Denkt u aan: samen koken, samen wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen, etc. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. Klikt u op lees verder, voor een overzicht van al onze vormen van ondersteuning.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Fijn contact gehad met coördinator Monique.
Medewerkster Gonnie heeft in de laatste periode dat mijn vader ..."

Beoordeling: 10,0

Anneke uit Oosterhout

"Wat plezierig om de zorg voor mijn vader af en toe te kunnen uitbesteden aan mensen die dat met liefde en aandacht ..."

Beoordeling: 9,0

Monica uit Emmen

"Prettige ervaring, laagdrempeling,
service gericht."

Beoordeling: 9,0

Albert uit Harbrinkhoek

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Thuis gratis advies

lidy-home

De coördinator uit de dichtstbijzijnde regio komt vrijblijvend bij u langs om bijvoorbeeld te vertellen hoe u onze diensten vergoed kunt krijgen.

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg