Blijf prettig thuis wonen met extra hulp in huis

Vergroot het levensgeluk van senioren en ondersteunt mantelzorgers sinds 1995.

Ontvang gratis de brochure
omhelzing

Zelfstandig thuis wonen met een gerust gevoel

Senior Service helpt mantelzorgers en senioren met ondersteunende mantelzorg in het dagelijks leven.  Zelfstandig thuis wonen en langer fysiek en mentaal vitaal blijven, daar helpen wij graag bij. Wij helpen mantelzorgers en senioren zoals wij zelf geholpen willen worden. Zoals wij willen dat onze dierbaren worden geholpen. Wij ondersteunen senioren, hun familie en zorgpersoneel bij het geven van liefdevolle zorg. Het liefst thuis of op een andere vertrouwde plek.

Sommige senioren hebben dagelijkse mantelzorgondersteuning nodig, waardoor ze langer zelfstandig kunnen blijven en andere senioren zijn al geholpen met een paar uur ondersteuning per week. Elke hulpvraag is anders, maar voor eenieder even belangrijk om met een gerust gevoel te kunnen genieten van elke dag.  Uw wensen staan voorop. Samen met u kijken wij welke ondersteuning u fijn vindt en welke vaste hulp het beste bij u past.  U bepaalt welke hulp u wilt. Ontdek hieronder hoe wij u direct kunnen helpen.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Veelgestelde vragen

 • Welke ondersteuning biedt Senior Service precies?
  Senior Service biedt ondersteuning in de vorm van niet-verpleegkundige thuiszorg  voor senioren, de familie en mantelzorgers. Het belangrijkste doel is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuiszorg meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.
 • Wat mag onze medewerker doen?
  Senior Service biedt thuiszorg in de vorm van persoonlijke verzorging en begeleiding. Onze thuishulp mag helpen met niet-verpleegkundige ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) ook bij zou kunnen helpen.
 • Hoe ondersteunt Senior Service mantelzorgers?

  Senior Service biedt ondersteuning door de druk op mantelzorgers te verminderen, waardoor zij weer meer tijd krijgen voor waardevolle en leuke activiteiten met hun naasten, naast de zorgtaken. Het doel is niet om de zorg over te nemen maar om een mooie aanvulling te zijn, afgestemd op uw situatie.

 • Hoe worden de diensten van Senior Service vergoed?
  De diensten van Senior Service kunnen op verschillende manieren vergoed worden, waardoor de zorg voor u of uw naaste financieel toegankelijk blijft. U kunt gebruikmaken van een persoonsgebonden budget (Pgb) uit de Wet langdurige zorg (Wlz) of uw zorgverzekering, die mogelijkheden biedt voor aanvullende mantelzorgondersteuning. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor vergoeding via gemeentelijke regelingen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voor specifieke informatie over uw situatie en de vergoedingsmogelijkheden adviseren wij direct contact op te nemen met onze cliëntenadviseurs via 0800 - 1969. 
 • Wat maakt de dienstverlening van Senior Service uniek?

  Wat de dienstverlening van Senior Service uniek maakt, is de persoonlijke en liefdevolle benadering. We bieden maatwerk ondersteuning, afgestemd op de individuele behoeften en wensen van de cliënt, zodat ze langer, veilig en gelukkig thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast onderscheiden we ons door onze flexibiliteit, de inzet van ervaren zorgondersteuners en de nauwe samenwerking met professionals in de zorg. 

 • Wat houdt niet-verpleegkundige thuiszorg in?

  Niet-verpleegkundige thuiszorg richt zich op ondersteuning die niet medisch van aard is, zoals hulp bij de dagelijkse activiteiten, persoonlijke verzorging, begeleiding en huishoudelijke taken. Het doel is om het welzijn te bevorderen en senioren in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Deze vorm van zorg is aanvullend op de verpleegkundige thuiszorg en speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de levenskwaliteit van senioren, terwijl het ook mantelzorgers ontlast.

 • Hoe werkt de samenwerking met Senior Service om de zorg voor mijn naaste zo goed mogelijk af te stemmen?

  Bij Senior Service werken we samen met u om de zorg voor uw naaste zo goed mogelijk af te stemmen. Onze coördinatoren bespreken met u persoonlijk de behoeften en wensen van uw naaste en maken een zorgplan op maat. Door regelmatige communicatie en evaluaties zorgen we ervoor dat de zorg aansluit bij eventuele veranderende omstandigheden, zodat uw naaste altijd de beste ondersteuning ontvangt die bijdraagt aan hun welzijn en onafhankelijkheid thuis.

 • Hoe kan Senior Service mij helpen als ik een Wlz-indicatie heb?

  Als u al een Wlz-indicatie heeft, kunt u kiezen voor onze diensten als onderdeel van uw zorgpakket. Dit betekent dat we samenwerken met het zorgkantoor om de zorg die u nodig heeft, te coördineren en te leveren. Als u nog geen Wlz-indicatie heeft maar denkt dat u of uw naaste hiervoor in aanmerking komt, kunnen onze cliëntenadviseurs u adviseren bij het aanvraagproces en over de beste zorgoplossingen binnen de kaders van de Wlz. Ons doel is om de zorg zo te organiseren dat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften en leefsituatie, met de focus op kwaliteit van leven en zelfstandig thuis wonen.

Vraag gratis een brochure aan

Senior Service helpt u of uw naaste om langer prettig thuis te wonen. Wilt u alles over onze mantelzorgondersteuning nog eens rustig doorlezen? Vraag dan gratis onze brochure aan die u digitaal of per post ontvangt.