Voor het welzijn van personeel en cliënten

De thuiszorgassistent van Senior Service

Is persoonlijke aandacht voor uw cliënten door de hoge werkdruk niet meer mogelijk? De thuiszorgassistent van Senior Service kan uw personeel hierin ondersteunen. Samen verhogen we het welzijn van uw cliënten en voorkomen we een toenemende zorgbehoefte. Vraag nu een informatiepakket aan en ontdek hoe Senior Service landelijk samenwerkt met thuiszorgorganisaties. 

Informatiepakket aanvragen
200814-Senior Sevice website_DSA0137.jpg

Samenwerken om de nodige zorg te kunnen blijven leveren

Een belangrijk vraagstuk is hoe flexibele ondersteuning ingezet kan worden in de thuiszorg om de toenemende mate van personeelstekort en werkdruk op te kunnen vangen. Een antwoord hierop is een nauwere samenwerking tussen de thuiszorg en ondersteunende dienstverleners. Senior Service vult de thuiszorg aan vanuit de Wlz VPT zodat de nodige zorg toch geleverd kan blijven worden.

De thuiszorgassistent van Senior Service

Gewoon fijn geregeld

Meer aandacht en tijd voor activiteiten voor uw cliënten draagt bij aan een betere gezondheid. Ook neemt hierdoor de werkdruk af bij de thuiszorg. Door middel van een nauwere samenwerking tussen de formele en informele zorg kunnen we het welzijn van ouderen vergroten. Want één ons welzijn voorkomt een kilo zorg.

200814-Senior Sevice website_DSA0215.jpg

Al 25 jaar een vertrouwde zorgpartner

Een vaste thuishulp is tegenwoordig een vast onderdeel van de zorgtaart. Onze zeer ervaren professionals zorgen al bijna 30 jaar voor ondersteuning aan de thuiszorg. Samen zorgen wij ervoor dat de zorgvrager niet eenzaam is en een waardevol onderdeel van de maatschappij blijft. 

Meer weten? Vraag een informatiepakket aan met brochures die u kunt uitdelen aan uw cliënten. 

Informatiepakket aanvragen
Cliënt en thuishulp

De toegevoegde waarde van een thuishulp

Maaltijdondersteuning

Maaltijdondersteuning

Uw medewerkers lopen er met grote regelmaat tegenaan. Uw cliënt kan het fornuis of de magnetron niet meer zelfstandig gebruiken of het ontbreekt aan eetlust door eenzaamheid. Onze medewerker kan op die momenten langskomen om vers te koken en samen te eten.
Nachtzorg van Senior Service

Slaap- en waakdiensten

Uw cliënt geeft aan ’s nachts angstig te zijn of de mantelzorger wil een keer goed door kunnen slapen. In het ergste geval gaat een cliënt zwerven. Onze medewerker kan op afroep ingeschakeld worden voor de momenten dat het echt nodig is.
Handen vasthouden

Extra handen bij persoonlijke verzorging

Op bepaalde momenten komt uw medewerker handen tekort. De cliënt heeft persoonlijke verzorging nodig, maar komt handen tekort om deze goed uit te voeren. Onze thuiszorgassistent ondersteunt onder leiding van uw medewerker de verzorging van de cliënt.
Thuishulp op de koffie.jpeg

Begeleiding bij dementie

Door dementie kan iemand de regie over de dag kwijtraken of het dag- en nachtritme van uw cliënt is omgedraaid. Een vast en betrouwbaar gezicht kan uw cliënt helpen om zijn of haar ritme terug te brengen.
vastgezicht

Eén vast gezicht

Voor vrijwel alle senioren heeft een vast en betrouwbaar gezicht de voorkeur. Herkenning is belangrijk om een bewoner een prettig gevoel te geven in zijn of haar leefomgeving. Senior Service biedt altijd een vaste medewerker.
Gezelschap

Gezelschap

Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt uw cliënt samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft uw cliënt sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Wij staan altijd voor u klaar.

Wilt u een afspraak maken voor een kennismaking of gewoon iemand spreken? Neem dan contact op met Jolanda Eikendal. 

Telefoon:  06 – 524 337 30

E-mail: jeikendal@seniorservice.nl

zorg in natura