Voor het welzijn van uw cliënten

Een persoonlijke thuishulp van Senior Service biedt aanvullende ondersteuning voor uw cliënten. Senior Service werkt landelijk nauw samen met mantelzorgmakelaars. Ons gezamenlijk doel is om de juiste ondersteuning te bieden ter voorkoming van een te hoge druk op de mantelzorger. We bieden ondersteuning bij cliënten met dementie of ouderen die graag langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Ook bieden wij begeleiding ter overbrugging tot aan opname.

Ontvang gratis ons informatiepakket
Gewoon Fijn geregeld 03.jpg

Hoe kunnen wij elkaar versterken met een samenwerking?

Senior Service werkt landelijk en regionaal prettig samen met mantelzorgmakelaars. Het doel van een mantelzorgmakelaar is om ervoor te zorgen dat de mantelzorger niet overbelast raakt. Senior Service kan hierbij helpen door het aanbieden van structurele mantelzorgondersteuning of hulp op afroep. Zo is extra ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien.

Bent u benieuwd hoe Senior Service u en uw cliënten kan ondersteunen? Vraag een gratis informatiepakket aan middels onderstaand contactformulier.

Ontdek de ervaringen van anderen

Even de zorg uit handen geven: zij schakelden een thuishulp in

Dagelijks ontvangen wij vragen van mantelzorgers die op zoek zijn naar een flexibele oplossing voor hun naaste. Vaak proberen zij de zorg voor hun naaste zoveel mogelijk zelf te regelen. Helaas lukt dat niet altijd en dat brengt onrust en stress met zich mee. Deze mantelzorgers schakelden een thuishulp van Senior Service in. Benieuwd naar hun ervaringen? 

Lees het interview
Thuishulp en oudere vrouw

Waarom cliënten kiezen voor Senior Service

De beste keuze
Senior Service
Bemiddelingsbureau*
Vast gezicht

Bij ons krijgt uw cliënt altijd een vast gezicht of team bij 24-uurs zorg. Bij een bemiddelingsbureau is dit beperkt tot maximaal 3 bezoeken per week. 

Meer informatie
Financiële ondersteuning

Wij bieden hulp bij de volledige aanvraag van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Als u thuishulp via een bemiddelingsbureau regelt,  dient uw cliënt zelfstandig de PGB aanvraag in te dienen bij het WMO-loket.

Meer informatie
Ondersteuning van de coördinator

Onze coördinator maakt voor u de match en blijft uw vaste contactpersoon voor advies en ondersteuning. Het bemiddelingsbureau koppelt u enkel met een medewerker, hierna stopt de ondersteuning.

Meer informatie
Dekking kosten bij verzuim

Bij ons betalen uw cliënten nooit extra kosten bij vakantie- of ziekteverzuim. Een bemiddelingsbureau rekent maximaal 6 weken het salaris door. 

Meer informatie
Verzekering bij u thuis

Uw cliënten zijn thuis verzekerd tegen schade. Met een bemiddelingsbureau dragen zij een eigen risico. 

Meer informatie