Ontlast uw personeel en verhoog het levensgeluk van uw bewoners

Met huiskamerbegeleiding en 1-op-1 zorg

Extra ondersteuning van onze medewerkers is een uitstekende oplossing voor de verpleging die vaak handen tekort komt en daarmee ook voor de bewoners van het verpleeghuis. Bij Senior Service kunt u rekenen op invulling van extra personeel binnen enkele uren met vaste gezichten die voor 2 uur per week tot 24 uur per dag in te schakelen zijn. 

Ontvang gratis de brochure
Cliënt en thuishulp

Voor het welzijn van uw bewoners

Senior Service biedt verpleeghuizen extra ondersteuning om het welzijn van bewoners te verbeteren. Een extra paar handen in de huiskamer, meer persoonlijke aandacht, nachtzorg en begeleid vervoer naar afspraken buiten het verpleeghuis. Zodoende creëren we samen een prettige leefomgeving waar bewoners zich sneller op hun gemak voelen en meer zingeving en levensgeluk ervaren. 

Voorkom eenzaamheid onder uw bewoners

Lees het interview met verpleeghuis de Beukenhof

Voorkom eenzaamheid onder uw bewoners tijdens de lockdown. Lees het interview met verpleeghuis de Beukenhof en ontdek hoe de tijdelijke inzet van huiskamerbegeleiding van Senior Service het welzijn van bewoners vergroot.

Lees het interview
Verpleeghuis de Beukenhof

De toegevoegde waarde van huiskamerbegeleiders

Maaltijdondersteuning

Maaltijdondersteuning

Voor, tijdens en na de maaltijd zijn een extra paar handen vaak meer dan gewenst. Onze medewerker helpt bij het (voor)bereiden van de maaltijd, dekt de tafel en ondersteunt de bewoners tijdens de maaltijd.
Een spel kaarten spelen in de huiskamer

Ontspanning en plezier

Vermaak is belangrijk voor het welbevinden van uw bewoners. Onze medewerker organiseert graag bekende spelletjes en betrekt hierbij de bewoners die dit willen.
Begeleid vervoer

Begeleid vervoer

Onze medewerkers begeleiden bewoners van verpleeghuizen naar een ziekenhuisbezoek of een andere afspraak buiten de deur. De medewerker haalt de bewoner op, gaat mee naar de afspraak en maakt hiervan een schriftelijk verslag.
Nachtzorg van Senior Service

Nachtzorg: slaap- en waakdiensten

Bij onrust of ziekte van een bewoner kan extra inzet voor nachtzorg nodig zijn. Onze medewerker is aanwezig op de afdeling ter ondersteuning van de verpleging en bewaart de nachtrust van de overige bewoners.
flexibel

Persoonlijke aandacht

De ene persoon heeft soms meer aandacht nodig dan de andere. Onze ondersteuning maakt het mogelijk mo meer persoonlijke aandacht te bieden aan de bewoner.
Rust en gemak

Rust en gemak

De sfeer in een huiskamer verandert snel wanneer er onrust heerst. Onze medewerker reageert snel en adequaat, zodat bewoners zich op hun gemak voelen waardoor de rust bewaard blijft.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de verpleeghuiszorg

Ontvang één keer per maand onze nieuwsbrief

Deze verpleeghuizen genieten al van onze ondersteuning

Inovum logo
"Senior Service is een fijne organisatie om mee samen te werken. Door de korte communicatielijnen was, zelfs in corona tijd, binnen 24 uur extra ondersteuning geregeld. Vijf medewerkers van Senior Service zijn een mooie en flexibele aanvulling op ons team waardoor wij bewoners en cliënten de aandacht kunnen blijven geven die zij verdienen." Mylène Schievink-Mosterd Coördinator Welzijn Beukenhof
Ananz logo
Evean logo
Swinhove Groep logo
De Beyart logo
Zuster Norma logo

Alle voordelen van Senior Service op een rij

  • Ons personeel vermaakt bewoners en zorgt voor rust en gemak in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Onze mensen bieden persoonlijke aandacht, daar waar het verplegend personeel tijd tekort komt.
  • Wij regelen vervanging bij ziekte en ontlasten u van verscheidene HR-taken.
  • Extra hulp is mogelijk vanaf 2 uur per week tot 24 uur per dag.

Wij staan altijd voor u klaar.

Wilt u direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij u op locatie of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan direct contact op met Anneke van Wijk.

Telefoon: 06 - 309 81 644

E-mail: avanwijk@seniorservice.nl

Anneke van Wijk