Voor het welzijn van uw cliënten

Een persoonlijke thuishulp van Senior Service biedt aanvullende ondersteuning voor uw cliënten. Senior Service werkt landelijk nauw samen met casemanagers. Ons gezamenlijk doel is om senioren langer vitaal en prettig in hun eigen huis te laten wonen. We bieden ondersteuning bij cliënten met dementie of ouderen die graag langer zelfstandig thuis willen blijven wonen. Ook bieden wij begeleiding ter overbrugging tot aan opname.

Ontvang gratis het informatiepakket
flexibel

Hoe ondersteunt Senior Service casemanagers?

Het eerste waar een mantelzorger of cliënt mee geconfronteerd wordt, is een wirwar van wetten en regels. Gelukkig is er de casemanager die hen de weg kan wijzen en oplossingen deelt die bij de specifieke situatie van een mantelzorger en cliënt passen. Senior Service werkt landelijk en in haar regio’s nauw samen met casemanagers. Ons gezamenlijk doel is om senioren langer vitaal en prettig in hun eigen huis te laten wonen, zodat mantelzorg voor naasten blijft te overzien en de zorg voor een naaste goed is geregeld. 

Bent u benieuwd hoe Senior Service u en uw cliënten kan ondersteunen? Vraag een gratis informatiepakket aan middels onderstaand formulier.

Ontdek de ervaringen van andere casemanagers

Lees het interview met Hanneke en Louise

Voorkom eenzaamheid onder uw bewoners nu er beperkt bezoek mogelijk is. Lees het interview met casemanagers dementie Hanneke en Louise en ontdek hoe de thuishulp van Senior Service het welzijn van uw cliënten vergroot.

Lees het interview
Casemanager Hanneke