Terug naar overzicht
13 mrt

Nieuws

Corona richtlijnen binnen Senior Service

Corona maatregelen

In deze uitzonderlijke periode is het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van ons beleid omtrent het Coronavirus. Medewerkers van Senior Service bezoeken zowel senioren in hun thuissituatie als bewoners van verpleeghuizen. Om die reden hebben wij de volgende maatregelen genomen en afspraken gemaakt: 

 

  • Senior Service volgt alle aanbevelingen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet.
  • We hebben een strikt landelijk protocol met interne en externe richtlijnen waar elke medewerker van op de hoogte is.
  • Er wordt actief schriftelijk en telefonisch gecommuniceerd met werknemers, families, cliënten en collega’s in de zorg.
  • Vanuit de directie worden er wekelijks, en indien nodig vaker, videoboodschappen gedeeld om extra tekst en uitleg te geven bij de situatie. We willen hiermee iedereen extra informeren en op de hoogte houden.
  • Er zijn geen werknemers van Senior Service besmet geraakt met het Coronavirus. Bij geringe gezondheidsklachten verbieden wij medewerkers langs cliënten te gaan. Senior Service zorgt dan direct voor vervanging.
  • Alle medewerkers van Senior Service kunnen worden getest op corona en worden voor reizen met het openbaar vervoer voorzien van niet-medische mondkapjes.

Meer vraag naar extra hulp

De verwachting is dat senioren de komende tijd minder bezoek van familie zal ontvangen. Ook merken we dat collega’s in verpleeghuizen meer hulp nodig hebben dan normaal door ziekteverzuim. Al onze medewerkers worden opgeroepen om in deze tijd extra beschikbaar te zijn om samen klaar te staan voor cliënten en collega’s in de zorg.

Zoekt u tijdelijk extra hulp in de familie? Vraag dan een terugbelverzoek aan of bel direct 0800-1969.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.