Hoe Senior Service omgaat met Corona

Onze thuishulp staat klaar voor onze cliënten – juist nu

 • Senior Service volgt alle aanbevelingen van het RIVM
 • Medewerkers worden opgeroepen voor extra inzet
 • Altijd bereikbaar: ook ’s avonds of in het weekend

Corona richtlijnen binnen Senior Service

In deze uitzonderlijke periode is het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte is van ons beleid omtrent het Coronavirus. Medewerkers van Senior Service bezoeken zowel senioren in hun thuissituatie als bewoners van verpleeghuizen. Om die reden hebben wij de volgende maatregelen genomen en afspraken gemaakt: 

 • Senior Service volgt alle aanbevelingen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet.
 • We hebben een strikt landelijk protocol met interne en externe richtlijnen waar elke medewerker van op de hoogte is.
 • Er wordt actief schriftelijk en telefonisch gecommuniceerd met werknemers, families, cliënten en collega’s in de zorg.
 • Vanuit de directie worden er wekelijks, en indien nodig vaker, videoboodschappen gedeeld om extra tekst en uitleg te geven bij de situatie. We willen hiermee iedereen extra informeren en op de hoogte houden.
 • Er zijn geen werknemers van Senior Service besmet geraakt met het Coronavirus. Bij geringe gezondheidsklachten verbieden wij medewerkers langs cliënten te gaan. Senior Service zorgt dan direct voor vervanging.
 • Alle medewerkers van Senior Service kunnen worden getest op corona en worden voor reizen met het openbaar vervoer voorzien van niet-medische mondkapjes.

Meer vraag naar extra hulp

De verwachting is dat senioren de komende tijd minder bezoek van familie zal ontvangen. Ook merken we dat collega’s in verpleeghuizen meer hulp nodig hebben dan normaal door ziekteverzuim. Al onze medewerkers worden opgeroepen om in deze tijd extra beschikbaar te zijn om samen klaar te staan voor cliënten en collega’s in de zorg.

 

Zoekt u tijdelijk extra hulp in de familie? Vraag dan een terugbelverzoek aan of bel direct 0800-1969.

Altijd in de buurt

Senior Service is in heel het land actief. Het maakt dus niet uit waar u in Nederland woont: nee is voor ons geen optie. Elke regio heeft een eigen coördinator, zodat wij altijd goed bereikbaar zijn. Zo is Senior Service altijd in de buurt.

25 jaar ervaring

De thuishulp van Senior Service helpt een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving te wonen. Sinds 1995 bieden wij extra ondersteuning aan in de thuissituatie van senioren, daarom weten wij precies wat daarvoor nodig is.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals dank voor de service.

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Bel mij terug

Onze cliëntenadviseurs vertellen u graag:

 • Hoe Senior Service u als senior en mantelzorger ondersteunt
 • Welke diensten we aanbieden
 • Welke tarieven wij hanteren aan de hand van uw persoonlijke situatie
 • Hoe Senior Service te vergoeden is vanuit de PGB of WMO
 • Hoe 25 jaar aan ervaring een positief verschil maakt in uw leven

Wist u dat ..

100% van onze beoordelaars ons aanbeveelt?

Veelgestelde vragen

1. Wat is een thuishulp?

Een thuishulp van Senior Service is een persoon die extra – niet-medische zorg – biedt voor senioren, de familie en mantelzorgers. De belangrijkste functie van een thuishulp is dat een cliënt langer vitaal in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent onze thuishulp meer rust in de familie, een naaste die goed blijft eten en regelmatig buiten komt.

 

2. Wat mag een thuishulp doen?

Een thuishulp van Senior Service mag u helpen met niet-medische ondersteuning, zoals: maaltijdondersteuning, boodschappen doen, licht huishoudelijk werk, persoonlijk begeleid vervoer, slaap- en waakdiensten en 24-uurs zorg. Eigenlijk alles waar een zoon of dochter (mantelzorger) u ook bij zou kunnen helpen.

 

3. Is Senior Service landelijk actief?

Ja, wij hebben een landelijke dekking, maar zijn u graag lokaal van dienst. Met 27 coördinatoren verspreid door het land zijn we altijd in de buurt.

 

4. Hoe vraag ik thuishulp aan?

Een thuishulp van Senior Service vraagt u makkelijk en snel aan. Onze cliëntenadviseurs sturen u graag een brochure toe ter oriëntatie en staan u telefonisch te woord op werkdagen van 9:00 tot 17.30 uur via 0800 – 1969. Bij Senior Service staat vertrouwen voorop. Om die reden komt de coördinator uit uw regio graag langs om te bespreken hoe een thuishulp van Senior Service u kunt helpen. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Volg ons en praat mee over mantelzorg