De thuishulp die u verdient

Zodat u prettig thuis blijft wonen

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service is de passende aanvulling op de thuiszorg. Wij helpen u met koken of bieden hulp bij de administratie. Daarnaast bieden wij begeleid vervoer aan, slaap- en waakdiensten, en zelfs 24-uurs zorg. Zo krijgt u de aandacht die u verdient.

Vraag gratis een brochure aan
omhelzing

“Ik moest gewoon even aan het idee wennen”

Het verhaal van Annie, 76 jaar, Nijmegen

In augustus was het dan zover. Ik werd opgeroepen voor de heupoperatie en als alles goed zou gaan mocht ik na een paar dagen naar huis. Wat was ik zenuwachtig, hoe moest dat nou alleen als ik thuis zou komen? De huisarts verwees mij door naar Senior Service. Volgens haar een betrouwbare organisatie. Mijn dochter was gelijk na het eerste contact enthousiast en geloof me, zij is nogal kritisch.

Lees het hele verhaal van Annie
buitenshuis

Uw vaste mantelzorger valt uit, en nu?

Het kan gebeuren dat uw vaste mantelzorger plotseling niet langs kan komen. In zo'n situatie is het prettig om te weten dat er altijd iemand klaar voor u staat. Een thuishulp van Senior Service kan in dit geval een uitkomst voor u zijn. U wordt gekoppeld met een vast gezicht die het werk van uw vaste mantelzorger kan overnemen. Een gerust gevoel voor u, én de mensen die gewoonlijk voor u zorgen.

vastemantelzorger

Altijd gezelschap in de buurt

Een vaste thuishulp van Senior Service biedt u persoonlijke aandacht en brengt extra gezelligheid in huis. Met een thuishulp is er weer ruimte om een hobby op te pakken en kunt u samen op pad om een favoriete plek te bezoeken. Zo blijft u sociaal betrokken en laten we zien dat gelukkig thuis wonen wél mogelijk is.

gezelschapbuiten

Waar kan een thuishulp u mee helpen?

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen."  Denk aan: samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. 

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Eén vast gezicht

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Direct inzetbaar

Als u valt heeft onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om u te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

ondersteuning

Vandaag nog hulp nodig?

Ook met spoedgevallen kunt u bij ons terecht

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer
thuis