Direct de thuishulp die u verdient

Zodat u prettig thuis blijft wonen

U geeft aan dat u direct thuishulp kunt gebruiken en heeft daar de eerste stap nu al voor gezet. Wij begrijpen dat het fijn is om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dat kan lastig zijn wanneer u steeds meer afhankelijk wordt van de hulp van uw naasten. Het is dan heel gewoon om een uitkomst te vinden in een extra thuishulp. En wij helpen u daar graag mee verder. Heeft u vandaag nog hulp nodig? Bel dan met ons cliëntenadvies: 0800 – 1969.

Bel met cliëntenadvies
omhelzing

U kunt bij ons terecht

Stel meteen uw vragen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u direct hulp nodig kan hebben. Of het nu gaat om het doen van boodschappen, hulp bij de administratie of vervoer naar het ziekenhuis – onze thuishulp kan u overal bij ondersteunen. Nee is voor ons geen optie. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Neem contact op
Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Kennismaken

Een bezoek aan huis zonder verplichtingen

Het is misschien een spannend idee, een vreemd persoon bij u in huis. Daarom kunnen we eerst een afspraak maken voor een kennismaking. Een coördinator uit uw regio komt dan langs om al uw vragen te beantwoorden en te bepalen welke thuishulp past bij uw wensen. Om te zien welke hulp bij u past, kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
gezelschapbuiten

Maak weer tijd

Zelfstandig leven

Onze thuishulp past zich volledig op u aan. Het maakt daarin niet uit of u eenmalig hulp nodig heeft, of vaker per week. Van koken tot 24-uurs zorg. Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan. Zodra de zorgvraag bekend is gaan we direct op zoek naar een vaste medewerker die past bij uw wensen. Wij begrijpen het als u niet te veel druk wilt leggen op uw naasten en liever geniet van hun gezelligheid dan van hun zorg. Heeft u meer vragen? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen
vastemantelzorger

Waar kan een thuishulp u mee helpen?

Als iemand ons vraagt: "Wat voor ondersteuning bieden jullie precies aan een senior?" Dan zeggen wij vaak: "Eigenlijk alles wat uw kinderen, familie of vrienden ook kunnen doen."  Denk aan: samen koken, wandelen, naar de dokter gaan in het ziekenhuis, boodschappen doen, blijven slapen of af en toe gewoon even bellen. Dit kan eenmalig of op vaste momenten. 

Wat onze cliënten over ons zeggen

Via het onafhankelijke platform ‘Klantenvertellen.nl’, kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achterlaten.

Lees meer beoordelingen op klantenvertellen.nl

Eén vast gezicht

Senior Service levert u één vast en vertrouwd gezicht uit de omgeving en, mocht u veel hulp nodig hebben, een vast team van gezichten. Zodoende kunt u een hechte band opbouwen met uw ondersteuner. Wij werken uitsluitend met mensen die vanuit hun hart werken en affiniteit hebben met ouderen. Het merendeel van onze medewerkers is van middelbare leeftijd en zijn oprecht gemotiveerd om aan u meer levensgeluk te bieden.

vastgezicht

Direct inzetbaar

Als u valt heeft onverwachts behoefte aan extra ondersteuning. Het is dan een geruststelling om te weten dat u direct een vertrouwd gezicht van Senior Service kunt inschakelen. Wij kunnen u vaak binnen enkele uren helpen om bijvoorbeeld mee te gaan naar het ziekenhuis. Onze thuishulp is er om u te ondersteunen na een val of ziekenhuisopname, zodat u met een gerust hart geniet van elke dag.

ondersteuning

Vandaag nog hulp nodig?

Ook met spoedgevallen kunt u bij ons terecht

Heeft u onverwachts behoefte aan extra ondersteuning? Of zoekt u iemand die u kunt begeleiden naar het ziekenhuis? Bel dan ons spoednummer: 0800 - 1969

Bel ons spoednummer
thuis