Langer thuis wonen

  • Eén vaste thuishulp
  • Ondersteunt mantelzorgers
  • Met PGB en WMO te vergoeden

Hoe ondersteunt Senior Service?

Senior Service biedt een vaste thuishulp die u, uw ouders of naaste(n) ondersteunen in het dagelijks leven. Van 2 uur per week tot 24 uur per dag. Zodoende kunt u langer thuis blijven wonen en belast u geen mensen in uw omgeving.

In huis

Langer thuis wonen begint met goede ondersteuning in huis. Een thuishulp van Senior Service kan bijvoorbeeld samen met u koken of hulp bieden bij de administratie. Bovenal behouden wij graag samen met u structuur in het dagelijkse leven.

Begeleid vervoer

Als u op afroep uw vervoer kunt regelen, blijft u langer zelfstandig. Vervoer begint vaak met een korte rit, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis. Iets dat wij graag even overnemen, zodat uw zoon of dochter geen dag vrij hoeft te nemen. U kunt ons ook inschakelen om u te brengen naar het jaarlijkse familiediner.

Gezelschap

Wij zien het belang van goed gezelschap en persoonlijke aandacht. Bij Senior Service krijgt u één vaste thuishulp, waardoor er snel een hechte band ontstaat.

Slapen

Nachtrust is belangrijk, ook voor uw mantelzorgers. Onze thuishulp is ’s nachts aanwezig en ondersteunt wanneer dat nodig is. Hij of zij komt in de avond binnen, drinkt nog een kopje thee met u en vervolgens kan iedereen gerust gaan slapen.

24-uurs zorg

Voor uw naaste zorgen kan zwaar zijn en steeds meer senioren verkiezen thuis boven een verzorgingshuis. 24-uurs zorg van Senior Service is dé oplossing op het moment dat de zorg intensiever wordt.

Direct hulp

Er zijn weinig zorgen groter, dan de kans op een val als u ouder wordt. Dan is snel extra ondersteuning cruciaal. Daarvoor belt u direct met Senior Service.

Eén vaste thuishulp

U ziet gedurende de dag veel verschillende gezichten als u ondersteuning krijgt. Wij willen graag een vertrouwensband met u opbouwen. Daarom krijgt u bij Senior Service één vaste thuishulp.

Regelen

In Nederland heeft iedereen die niet zonder ondersteuning kan, recht op een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook kunt u ondersteunt worden vanuit de WMO of mogelijk uw zorgverzekeraar. Vaak zijn onze diensten aftrekbaar van de belasting. Dit vergt regelwerk, maar dat doen wij elke dag. Hiermee helpen wij u snel en efficiënt.

Gratis App

De gratis agenda app van Fello biedt een oplossing voor de coördinatie van mantelzorg.

Even bellen

Dagelijks of enkele keren per week even bellen hoe het met de cliënt gaat. Een dienst die ontstaan is uit de behoeften van onze eigen cliënten.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Zelf geen ervaring met Senior Service. Maar m'n tante die in een verpleeghuis in Wageningen woont vindt het erg ..."

Beoordeling: n.v.t.

Paul uit Den Haag

"Niet alles is altijd goed (het blijft mensenwerk), maar door de korte lijnen is er wel snel en adequaat te communiceren ..."

Beoordeling: 8,0

philip uit wichmond

"Correcte service. Afspraken worden nagekomen"

Beoordeling: 8,0

Sjoerd uit Doorwerth

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Senior Service

Senior Service wordt beoordeeld met een 8.6/10 door 251 klanten.

Volg ons en praat mee over mantelzorg

done!


Ja, neem contact met mij op: