Begeleid vervoer

Het verlengen van een rijbewijs na de leeftijd van vijfenzeventig jaar te hebben bereikt is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De meest voorkomende problemen op hoge leeftijd zijn: het afnemen van het gezichtsvermogen en een verminderde reactiesnelheid. De overheid stimuleert het gebruik van het openbaar vervoer voor senioren. Echter, is dit niet altijd praktisch. Bussen zitten tijdens de spits overvol, de reistijd neemt toe en er moet worden gewacht op bijvoorbeeld een regiotaxi.

Welke oplossing biedt Senior Service?

Onze medewerkers rijden cliënten van A naar B. Vervoer naar een afspraak in het ziekenhuis is belangrijk, maar ook het bezoeken van familie en vrienden behoort tot de mogelijkheden. Hoe afhankelijker wij worden, hoe moeilijker het wordt om alleen op pad te gaan. Onze cliënten ontdekken tevens dat het nu nog steeds mogelijk is om naar favoriete plekken toe te gaan, zoals een mooi park of een museum.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Leestip | Blog: Is het voor u of uw naaste nog wel veilig om achter het stuur te zitten?

 

auto2-min

“Het is de verantwoordelijkheid van iedere bestuurder om alleen aan het verkeer deel te nemen wanneer de geestelijke en lichamelijke gesteldheid geen gevaar zijn in het verkeer”.

Wat onze cliënten over ons vertellen

"Senior Service biedt oplossingen aan in de zorg voor mijn moeder, die ergens anders niet of moeilijk of onbetaalbaar ..."

Beoordeling: 9,0

Ineke uit Heerhugowaard

"Heel positief!"

Beoordeling: 9,0

Nel uit Zeist

"Wij zijn als familie van onze oom zeer enthousiast over uw medewerksters. Zij zijn betrouwbaar, attent en we kunnen ..."

Beoordeling: 10,0

L.M. uit Geen uit beschikbaar

Onze regio's

regio

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

meriam2

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

brochureminiatuur3

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg

done!


Ja, neem contact met mij op: