Begeleid vervoer

  • Eén vast en vertrouwd gezicht
  • Extra hulp buitenshuis
  • Aanwezig bij afspraak indien gewenst

Uw persoonlijke begeleider

Met een vaste thuishulp van Senior Service bent u samen onderweg naar een belangrijke afspraak in het ziekenhuis of spendeert u een fijne middag buitenshuis.  Uw persoonlijke thuishulp en begeleider meldt zich bij u thuis, gaat mee naar de afspraak en zorgt voor een verslag van het gesprek. Deze wordt met u en de familie gedeeld. Vervolgens gaan we naar huis en wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kop thee of koffie.

Het gemak van samen onderweg

Niets is zo fijn als u zelf kunt bepalen waar de reis naartoe gaat en wanneer u vertrekt en weer thuiskomt. Dat is het gemak van uw persoonlijke begeleider van Senior Service. Een middag naar een tentoonstelling van uw favoriete museum of meegaan naar een afspraak bij uw arts. Het is allemaal mogelijk.

Samen onderweg is dé oplossing voor senioren en mantelzorgers met behoefte aan extra hulp buitenshuis.

Heeft u interesse in samen onderweg?

Vraag dan nu de gratis brochure aan en ontdek hoe Senior Service u meer gemak kan bieden tijdens uw activiteiten buitenshuis.

Wist u dat ..

100% van onze beoordelaars ons aanbeveelt?

Wat onze cliënten over ons vertellen

Heel erg prettig.

 

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof

Beoordeling: 10

Marianne Smets uit Rotterdam

Goede organisatie, directe opvolging

 

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen.

Beoordeling: 8

Suzan van der Staaij uit Oosterbeek

Top organisatie

 

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Vind mijn regio

Senior Service is altijd in de buurt. Vul uw postcode in en vind uw regio:

‌‌

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg