Terug naar overzicht
07 sep

Mantelzorg

Aanvullende mantelzorg: wij maken het makkelijk

Oudere dame met haar dochter, die mantelzorger is

Zorgen voor een dierbare kan fysiek en mentaal een uitdaging zijn. Extra hulp kan dan zeer welkom zijn. Senior Service helpt daarbij. Wellicht bent u bang dat er veel moet worden geregeld. Wij helpen u graag op weg met een simpel stappenplan.

Stap 1: Informeren

U heeft wellicht onze commercial gezien op TV of social media. Misschien heeft u onze brochure al besteld of bent u van plan dat te gaan doen. Hierin vertellen we meer over onze diensten en komen onze cliënten en hun mantelzorgers aan het woord. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze cliëntadviseurs op nummer 0800-1969. Onze cliëntadviseurs helpen u bij uw vragen en adviseren u over uw wensen hoe u wilt dat we uw dierbare ondersteunen.

Stap 2: Kennismaken

De volgende stap is het inplannen van een kennismakingsgesprek. Ook tijdens dit gesprek is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het gesprek kan thuis plaatsvinden of op locatie. U en uw dierbare ontvangen advies op maat van de coördinator uit uw regio. Het gesprek is geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. U bepaalt welke hulp nodig is en gaat samen met de coördinator op zoek naar de persoon met wie uw dierbare de beste klik heeft; één vast en vertrouwd gezicht.

Stap 3: Regelingen en vergoedingen

Wanneer u ook overtuigd bent dat wij de liefdevolle ondersteuning kunnen geven die u en uw dierbare willen, zetten wij alles in werking om u direct van dienst te kunnen zijn. Heeft u of uw naaste bijvoorbeeld recht op een vergoeding of weet u dat niet? Wij helpen u op weg. Ook kan het spannend zijn om iemand toe te laten. Samen met u gaan we op zoek naar de fijnste thuishulp en ondersteuning die het beste bij u past. U bepaalt wat nodig is.

Dan is het zover! De vaste thuishulp komt langs bij uw dierbare op de door u en uw dierbare gekozen momenten. Van hulp in en om het huis tot begeleid vervoer, nachtzorg en persoonlijke verzorging - u kunt de zorg voor uw dierbare met een gerust hart uit handen geven. Er is ook de mogelijkheid om een 24/7-zorgteam in te zetten, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

Als u de mantelzorg op een later moment (deels) uit handen wilt gaan geven, is het ook mogelijk om alvast een lidmaatschap voor uw dierbare aan te vragen. Na het kennismakingsgesprek kan op elk gewenst moment gestart worden met het afnemen van zorg, maar deze afname is geen verplichting om lid te kunnen zijn.

We kijken ernaar uit om u en uw dierbare beter te leren kennen.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.