Terug naar overzicht
01 jun

Ons werk

Cliënt aan het woord: "Ze is ontzettend lief en komt altijd met goede ideeën."

Cliënt en thuishulp

Een vast gezicht die naast hulp in huis ook een luisterend oor en gezelligheid biedt, dat is de thuishulp van Senior Service. Dit doen wij al 25 jaar met veel liefde en plezier. Benieuwd hoe onze cliënten dat ervaren? Lydia uit Zwolle vertelt vol enthousiasme over haar ervaring met onze ondersteuning.

“Mijn leven lang heb ik gewerkt in de zorg. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe kwetsbaar we kunnen zijn. De mensen om je heen kunnen dan het verschil maken. We mogen van geluk spreken over hoe de gezondheidszorg in Nederland is geregeld. Je kunt voor de basiszorg rekenen op ondersteuning vanuit de overheid.

Zelf zie ik medewerkers van de thuiszorg met regelmaat over de vloer komen. Ze hebben het er maar druk mee. Doordat we allemaal een stuk ouder worden, besteedt de wijkverpleegkundige vooral tijd aan medische ondersteuning.

“Ze is ontzettend lief en komt altijd met goede ideeën.”

Mijn dochter woont met haar gezin in Utrecht. Jaren geleden is ze daar met haar man naartoe verhuisd voor zijn werk. We spreken elkaar dagelijks, maar het is logisch dat ze niet elke dag op de stoep staat. In het weekend zijn
we wel vaak samen. Ik ga dan met het openbaar vervoer naar Utrecht of zij komen naar Zwolle.

Doordeweeks komt Anca van Senior Service langs. Een schat van een meid die mij helpt met de boodschappen en licht huishoudelijke taken in huis, zoals de planten verzorgen. We reizen meestal ook samen als ik naar Utrecht ga. De afgelopen periode was ik uit voorzorg veel thuis. Anca ging hier zorgvuldig mee om. Inmiddels komt ze weer en besteden we samen onze tijd door buiten een frisse neus te halen. Ze is ontzettend lief en komt altijd met goede ideeën.”

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.