Terug naar overzicht
19 aug

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand augustus

Ouderen strand

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van augustus 2020.

Everdien , Opheusden | 9,0 Liefdevol en met respect

Heel tevreden er wordt hulp verleend op maat , er wordt echt gekeken wat heeft de zorgvrager nodig. Er wordt ook goed nagedacht welke dames passen het beste in dit gezin, in deze thuissituatie in ons geval was dit niet eenvoudig maar het is zeker wel gelukt. Ook het contact met Senior Service en de mantelzorgers thuis is erg prettig verlopen, korte lijntjes helder en duidelijk overleg en altijd was er tijd om vragen van onze kant te beantwoorden en ook tijd voor zomaar een praatje.

Johan , Aduard | 9,0 Snel en goed geregeld!

Voor onze 90-jarige moeder hebben we al een aantal keren mantelzorgvervanging geregeld via Senior Service. Onze moeder voelt zich vertrouwd met de dames van Senior Service. Ze zorgen goed voor haar. Koken voor haar en eten gezellig samen met haar. Omdat ze niet meer alleen durft te zijn blijven de dames van Senior Service ook slapen. Dit zorgt ervoor dat we met een gerust hart af en toe een weekendje weg gaan en ook op vakantie kunnen. Als we een hulpaanvraag doen heeft Sigrid het meestal binnen een paar uur geregeld. Ook als het op korte termijn moet. Kortom: we zijn zeer tevreden over de diensten van Senior Service!

Y , Sneek | 8,0 Punctueel en warm

Snel geregeld en onze wensen duidelijk in beeld.

J. J.Nuis , Apeldoorn | 10,0 Uitstekend

Zeer goede communicatie; staan altijd voor de mensen klaar. In een woord SUPER

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.