Terug naar overzicht
24 dec

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand december

Senioren in sneeuw

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van december 2020.

 

Simon Aslander,  Groningen | 10,0 Meedenkende, liefdevolle organisatie

Door plotselinge achteruitgang hadden we op zeer korte termijn 24uurs zorg nodig. Hiervoor heb ik Senior Service ingeschakeld. Wat een enorm meedenkende organisatie maar bovenal de liefdevolle verzorging die ze hebben geboden. Niets was te veel. Bedankt! Zeker een aanbeveling waard!!

Caroline, Westeremden | 9,0 Senior Service maakte het verschil ten goede voor onze tante in een voor haar moeilijke periode

Vanaf het moment dat ik zorg van Senior Service aanvroeg ben ik gehoord, en is de zorg voor onze tante onmiddellijk geregeld. Twee opvallende kenmerken van de zorg zijn: de flexibiliteit en de goede aansluiting van de verzorgers bij de behoeften van de cliënt. Kortom, niets dan lof!

Cees, Dongen | 10,0 Een goed georganiseerd organisatie met aandacht voor de mens

Ik heb goede herinneringen aan de medewerkers die onze schoonzus liefdevol hebben begeleid. Het contact was regelmatig en de wekelijkse verslaglegging adequaat. Ook de leiding verdient een compliment voor de zorgvuldige wijze waarop zij e.e.a hebben begeleid. Beloftes werden goed nagekomen en telefoontjes werden direct beantwoord. 

Carolien Smit,  Enschede | 8,0 Flexibele en professionele hulp

De klantvriendelijkheid staat bovenaan. De flexibele inzet van hulp en of iemand bij de cliënt past is uitstekend

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.