Terug naar overzicht
16 jun

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand juni

AdobeStock_286092623.jpeg

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van juni 2021.

 

M, Ede | 9,0 Veelzijdig en pro-actief

Als praktijkverpleegkundige heb ik goede ervaringen met de inzet van Senior Service. Om ouderen zo lang mogelijk zo goed mogelijk thuis te laten wonen, is er soms een team nodig. Senior Service kan een mooie toevoeging zijn waar het voor de thuiszorg stopt, praktisch gezien maar ook voor een stukje gezelschap. Persoonlijke aandacht en veelzijdig in te vullen. Het was fijn dat Senior Service meedacht met mij en contact zocht waar nodig wanneer er zorgen waren over de cliënt en haar gezondheid (met toestemming van de patiënt) of mij op de hoogte hield van bijzonderheden. Prettige samenwerking en pro-actief.

 

Marie-Josée, Epe | 10,0 Warme, professionele, wijze en flexibel inzetbare zorg tot op het einde van het leven

Het was heel bijzonder wat twee dames van Senior Service hebben kunnen betekenen voor mijn eigenzinnige vergeetachtige intelligente tante. Aanvankelijk bestond dit uit het doen van boodschappen toen zij zelf, vanwege Corona, niet meer de deur uit mocht. Later, bij een plotseling optredend lichamelijk euvel, was er even nachttoezicht nodig. Ook hier werd met grote flexibiliteit hulp geboden, tegelijkertijd respectvol omgaand met tantes duidelijke tegenzin tegen inbreuk op haar privacy. Tenslotte hebben dezelfde personen mijn tante in de laatste 8 maanden van haar leven, na verhuizing naar een kleinschalige verpleeghuissetting, in haar appartement continuïteit en extra zorg geboden, als aanvulling op onze zorg op afstand. Niet alleen tante, maar ook wij hebben hier veel steun aan gehad.

 

Pim, Haaksbergen | 9,0 Senior Service is niet alleen voor oudere mensen, zoals de naam misschien doet denken

Ik ben door mijn moeder in contact gekomen met Senior Service, die zag een advertentie en aangezien ik nog een maatje zocht vroeg ze of ik dat wat vond. Ik dacht zelf proberen kan altijd, dus ma heeft Senior Service gebeld of ook " jongere" mensen in aanmerking kwamen, ik ben zelf bijna 37, en men ging op zoek naar een maatje. Nog geen 2 weken later werd ma gebeld, dat er waarschijnlijk iemand was gevonden. Dit was begin januari, we hebben contact gehad, en sinds begin februari een maatje, het was eigenlijk direct vanaf het begin dat we van beide kanten een goede klik hadden. We zijn nu ruim 3 maanden verder en ik heb er nog steeds veel plezier van, ik doe samen mijn balkon onderhouden, we gaan fietsen, we hebben gekookt, we puzzelen. Dus ja, ik heb eigenlijk niks aan te merken. Een compliment voor de mensen van Senior Service.

 

Edith, Haarlem | 9,0 Maatje

Voor mijn vader met dementie een maatje geregeld voor gezelschap. Erg prettig aangezien ik zelf niet in de buurt woon. Seniorservice heeft de juiste persoon gekoppeld, mijn vader had direct een klik. Regelmaat, meedenken, betrouwbaar en persoonlijk. Dankzij het maatje ben ik in contact gekomen met Buurtzorg, waardoor op tijd de zorg opgeschaald kon worden. Fijn dat deze mogelijkheid bestaat.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.