Terug naar overzicht
24 mrt

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand maart

AdobeStock_317050967.jpeg

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van maart 2021.

 

Ilse, Krommenie | 10,0 Liefdevol en betrokken

Mijn oom moest van het ene verzorging/revalidatietehuis naar zijn nieuwe verzorgingstehuis vervoerd worden. Hij had in december een hersenbloeding gehad en heeft de diagnose afasie gekregen. Zijn communicatie en lopen is daardoor slecht. Een rit van ruim 2 uur moest worden geregeld en kwam bij Senior Service terecht. Wat een fijn contact had ik met Maaike en later ook met de dame die mijn oom zou vervoeren. Ook met haar heb ik eerst telefonisch contact gehad en het voelde goed. Aan haar kon ik mijn oom toevertrouwen. Ik kan niet anders zeggen dat de reis heel goed is verlopen en het contact met de dame die mijn oom heeft vervoerd was ook top. We hebben even de tijd gehad om te evalueren hoe het gegaan was. Ik ben zeer tevreden met de manier hoe er met je meegedacht wordt en dat de focus gaat naar de behoefte en de zorg van de persoon die vervoerd moet worden. Dank nogmaals voor jullie fantastische bijdrage en contact. Ik beveel Senior Service dan ook hartelijk aan.

Frans en Cor, Ossendrecht | 8,0 Goed geholpen

Goed is goed.

Simon Aslander,  Groningen | 10,0 Meedenkende, liefdevolle organisatie

Door plotselinge achteruitgang hadden we op zeer korte termijn 24uurs zorg nodig. Hiervoor heb ik Senior Service ingeschakeld. Wat een enorm meedenkende organisatie maar bovenal de liefdevolle verzorging die ze hebben geboden. Niets was te veel. Bedankt! Zeker een aanbeveling waard!!

Caroline,  Westeremde | 9,0 Senior Service maakte het verschil ten goede voor onze tante in een voor haar moeilijke periode

Vanaf het moment dat ik zorg van Senior Service aanvroeg ben ik gehoord, en is de zorg voor onze tante onmiddellijk geregeld. Twee opvallende kenmerken van de zorg zijn: de flexibiliteit en de goede aansluiting van de verzorgers bij de behoeften van de cliënt. Kortom, niets dan lof!

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.