Terug naar overzicht
26 mei

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand mei

AdobeStock_298891023.jpeg

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van mei 2021.

 

Marie-Josée, Epe | 10,0 Warme, professionele, wijze en flexibel inzetbare zorg tot op het einde van het leven

Het was heel bijzonder wat twee dames van Senior Service hebben kunnen betekenen voor mijn eigenzinnige vergeetachtige intelligente tante. Aanvankelijk bestond dit uit het doen van boodschappen toen zij zelf, vanwege Corona, niet meer de deur uit mocht. Later, bij een plotseling optredend lichamelijk euvel, was er even nachttoezicht nodig. Ook hier werd met grote flexibiliteit hulp geboden, tegelijkertijd respectvol omgaand met tantes duidelijke tegenzin tegen inbreuk op haar privacy. Tenslotte hebben dezelfde personen mijn tante in de laatste 8 maanden van haar leven, na verhuizing naar een kleinschalige verpleeghuissetting, in haar appartement continuïteit en extra zorg geboden, als aanvulling op onze zorg op afstand. Niet alleen tante, maar ook wij hebben hier veel steun aan gehad.

 

Pim, Haaksbergen | 9,0 Senior Service is niet alleen voor oudere mensen, zoals de naam misschien doet denken

Ik ben door mijn moeder in contact gekomen met Senior Service, die zag een advertentie en aangezien ik nog een maatje zocht vroeg ze of ik dat wat vond. Ik dacht zelf proberen kan altijd, dus ma heeft Senior Service gebeld of ook " jongere" mensen in aanmerking kwamen, ik ben zelf bijna 37, en men ging op zoek naar een maatje. Nog geen 2 weken later werd ma gebeld, dat er waarschijnlijk iemand was gevonden. Dit was begin januari, we hebben contact gehad, en sinds begin februari een maatje, het was eigenlijk direct vanaf het begin dat we van beide kanten een goede klik hadden. We zijn nu ruim 3 maanden verder en ik heb er nog steeds veel plezier van, ik doe samen mijn balkon onderhouden, we gaan fietsen, we hebben gekookt, we puzzelen. Dus ja, ik heb eigenlijk niks aan te merken. Een compliment voor de mensen van Senior Service.

 

Edith, Haarlem | 9,0 Maatje

Voor mijn vader met dementie een maatje geregeld voor gezelschap. Erg prettig aangezien ik zelf niet in de buurt woon. Seniorservice heeft de juiste persoon gekoppeld, mijn vader had direct een klik. Regelmaat, meedenken, betrouwbaar en persoonlijk. Dankzij het maatje ben ik in contact gekomen met Buurtzorg, waardoor op tijd de zorg opgeschaald kon worden. Fijn dat deze mogelijkheid bestaat.

 

Ilse, Krommenie | 10,0 Liefdevol en betrokken

Mijn oom moest van het ene verzorging/revalidatietehuis naar zijn nieuwe verzorgingstehuis vervoerd worden. Hij had in december een hersenbloeding gehad en heeft de diagnose afasie gekregen. Zijn communicatie en lopen is daardoor slecht. Een rit van ruim 2 uur moest worden geregeld en kwam bij Senior Service terecht. Wat een fijn contact had ik met Maaike en later ook met de dame die mijn oom zou vervoeren. Ook met haar heb ik eerst telefonisch contact gehad en het voelde goed. Aan haar kon ik mijn oom toevertrouwen. Ik kan niet anders zeggen dat de reis heel goed is verlopen en het contact met de dame die mijn oom heeft vervoerd was ook top. We hebben even de tijd gehad om te evalueren hoe het gegaan was. Ik ben zeer tevreden met de manier hoe er met je meegedacht wordt en dat de focus gaat naar de behoefte en de zorg van de persoon die vervoerd moet worden. Dank nogmaals voor jullie fantastische bijdrage en contact. Ik beveel Senior Service dan ook hartelijk aan.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.