Terug naar overzicht
19 nov

Ons werk

De mooiste beoordelingen van de maand november

Senioren buiten bladeren

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen van november 2020.

 

Barbara,  Laren | 10,0 Professioneel & Zorgzaam!

Onze tante had gewoon wat gezelschap nodig, maar ze is wel kieskeurig. Na een vlotte en prettige intake had onze contactpersoon (Hermien) al direct iemand op het oog. En het was meteen een schot in de roos!!

Petra, Kamperveen | 10,0 Zeer tevreden

De ondersteunende mantelzorgers van Senior Service zijn allemaal toppers. We zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen. Meedenkend, probleemoplossend, zeer vriendelijke medewerkers. Een aanrader om hulp te vragen als het alleen niet meer lukt.

René Joost Kalis , Ossendrecht | 10,0 Mee eens met uw aanhef

In uw aanhef schrijft u, Hoe was het vroeger? Een middel groot gezin, Oma In huis en gezelligheid. En nu?  iedereen is overleden en eenzaamheid dringt zich op. Ik heb het geluk dat ik mij nog kan redden met mijn scoot mobiel en mensen om mij heen. Ik kan er nog uit maar het alleen zijn is moeilijk en verveling dreigt meer en meer te worden. Graag zou ook ik mensen om mij heen helpen maar mijn leeftijd ( 70 ) en mijn lichaam laat dit helaas niet toe. Ik heb nog geen hulp nodig, ik heb huishoudelijke hulp en verder zie ik het wel. Zodra ik echt hulp behoevend word zal ik zeker contact met u zoeken.

Anne,  Markelo | 10,0 Ik ben super tevreden over de hulp van Senior Service!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 71 met nogal wat fysieke problemen, heb geen familie of andere mantelzorgers die me voldoende kunnen helpen en heb me daarom tot Senior Service gewend. Mijn situatie was nogal acuut en mijn regiomanager heeft in recordtempo ervoor gezorgd dat ik de volgende dag al alle hulp kreeg die ik nodig had. De medewerksters van Senior Service zijn bijzonder aardig, zorgzaam, behulpzaam en betrokken en ik voelde me direct in een warm bad van liefdevolle zorg en aandacht ondergedompeld. Ik heb inmiddels een tijdlang hulp van Senior Service en voel me een gezegend mens dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik zal ze missen als ze straks misschien niet meer komen.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.