Terug naar overzicht
15 jan

Ons werk

De mooiste beoordelingen van dit kwartaal

Twee senioren in de sneeuw

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is, zodat onze cliënten langer zelfstandig en met een gerust gevoel thuis kunnen wonen. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit het laatste kwartaal van 2023.

N.C., Kerkwijk | 10 Geweldig

“Alles is goed verlopen. Mijn vader en ik waren gedurende mijn vakantieperiode enorm geholpen en zeer content met de geboden service en aandacht. Van hem mogen ze iedere week wel een paar uur komen.”

Gert, Roosendaal | 9 Zorg met menselijke maat en betrokken

“Ik heb een prima gevoel over de benadering en de beleving naar mij als partner en mijn vrouw Mia toe. De medewerkers zijn belangstellend, correct en liefdevol. Hoewel het werk voor hen is, straalt vooral de genegenheid naar Mia toe er vanaf.”

“Ik hoop dat ik hier nog lang van mag genieten.”

Marlies, Nuth | 10 Ik ben zeer tevreden

“Ik ben heel blij met mijn hulp. Ze is gezellig en ze doet de kleine werkjes die ik niet meer kan. Ik kijk iedere week naar uit naar haar komst en ik hoop dat ik hier nog lang van mag genieten.”

Frieda, Delden | 10 Kan niet beter

“Senior Service is een uitkomst voor mij tegen de eenzaamheid en om leuke dingen te kunnen doen. Bijvoorbeeld samen naar het terras en samen uit eten. Zonder haar kom ik nergens. Mijn hulp gaat ook mee bij doktersbezoek of andere officiële verplichtingen, twee horen immers meer dan één. We zijn zelfs op vakantie geweest, daar kijk ik met zoveel plezier op terug, geweldig!”

Bent u benieuwd naar wat andere cliënten over ons zeggen? Lees meer beoordelingen via het onafhankelijk platform Klantenvertellen.nl. Hier kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achter laten. 

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.