Terug naar overzicht
17 apr

Ons werk

Een bijzonder bezoek

Janneke cliënt & John

Geschreven door Janneke van Beuzekom, directeur Senior Service

Het is altijd bijzonder om mee te kijken met onze collega's bij onze cliënten thuis. Deze bezoeken brengen ons niet alleen dichter bij onze cliënten, maar ook bij de speciale banden die zij met onze medewerkers opbouwen. Onlangs had ik het genoegen om samen met onze gewaardeerde collega John een cliënt te bezoeken, en ik moet zeggen dat het een zeer hartverwarmende ervaring was.

Bij aankomst werden we warm ontvangen door de cliënt, die al drie jaar lid is van Senior Service. Het was meteen duidelijk dat er een speciale band tussen haar en John bestaat. John is haar vaste begeleider en samen hebben ze al heel wat mooie momenten gedeeld.

Tijdens ons bezoek hebben we de thermostaat opnieuw ingesteld, omdat de cliënt het erg warm had. Nadat dit was geregeld, namen we plaats en begon de cliënt te vertellen. Ze deelde hoe ze regelmatig samen met John naar ziekenhuisbezoeken gaat en hoe hij haar bijstaat met kleine hand- en spandiensten. Maar niet alleen dat, ze genieten ook samen van uitstapjes naar concerten vlakbij haar huis.

Wat mij bijzonder raakte, was de oprechte vreugde die de cliënt uitstraalde terwijl ze sprak over haar tijd met John. Ze vertelde hoe John een gezellige prater is, vol verhalen en energie. Dankzij zijn levendige verhalen voelt ze alsof ze nog steeds heel veel meemaakt. Hun band is duidelijk speciaal en betekenisvol voor beiden.

Tijdens ons gesprek was ook de dochter van de cliënt aanwezig. Ze deelde haar enthousiasme over de begeleiding van John en hoe dit haar geruststelt. Het was duidelijk dat ook zij waardeert hoe bijzonder de relatie tussen haar moeder en John is gegroeid.

Dit bezoek heeft maar weer eens benadrukt hoe wij professionele zorg combineren met echte verbinding en menselijkheid. Het is prachtig om te zien hoe onze collega's zoals John een positieve impact hebben op het leven van onze cliënten.

Ik ben trots op het werk dat we doen en ik kijk ernaar uit om nog veel meer mooie momenten te delen met onze cliënten en collega's.