Terug naar overzicht
20 mrt

Ons werk

Prachtige beoordelingen van cliënten

Ouderen op bankje

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is, zodat onze cliënten langer zelfstandig en met een gerust gevoel thuis kunnen wonen. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit het eerste kwartaal van 2023.

Anette, Amsterdam | 9,0 Warm en betrouwbaar

“Mijn ouders zijn beiden negentig plus. Ze wonen nog op zichzelf en voelen zich daar goed bij. En dat heeft alles te maken met de hulp die ze al twee jaar krijgen van een lieve, deskundige en betrouwbare medewerkster van Senior Service. Ze zijn dol op haar. Als zij eens ziek is, of op vakantie, levert Senior Service vervanging die evenzeer goed bevalt.”

Michel, Roosendaal | 10 Professionele begeleiding, vriendelijke medewerkers

“Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Senior Service om mijn broer te begeleiden naar zijn afspraken in het ziekenhuis. Daarbij heeft Senior Service professioneel en met veel begrip en compassie hun werk gedaan. Dank daarvoor."

 

“Mijn ouders wonen nog op zichzelf en voelen zich daar goed bij. En dat heeft alles te maken met de hulp die ze al twee jaar krijgen.”

 

Jan, Leusden | 9,0 Echt betrokken

“Voor mijn tante heb ik een beroep gedaan op Senior Service, inmiddels al ruim 2 jaar met positieve ervaringen. Zeer betrokken medewerker die heel goed weet aan te sluiten bij mijn tante. Zij stelt zich bescheiden op en communiceert helder en op een fijne manier. Dank hiervoor.”

Marieke, Amsterdam | 10 Lichtpuntje

“Wil had al snel een goed contact met mijn moeder, ze hielp ons niet alleen met praktische zaken maar bedacht ook leuke uitjes. Omdat Wil alle tijd en aandacht had voor mijn moeder raakte ze al snel gehecht aan Wil en keek ze uit naar haar bezoekjes. Helaas moeten we door een verhuizing naar ander deel van Nederland afscheid nemen van Wil. Mijn moeder mist haar nu al!”

Bent u benieuwd naar wat andere cliënten over ons zeggen? Lees meer beoordelingen via het onafhankelijk platform Klantenvertellen.nl. Hier kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achter laten.

Leonie Cruson van Cliëntenadvies

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.