Terug naar overzicht
03 jul

Ons werk

Prachtige beoordelingen van cliënten

Twee senioren dansen op het strand

Elke maand ontvangen wij prachtige beoordelingen van cliënten en mantelzorgers die ons vullen met energie en motivatie om te doen waar wij goed in zijn: extra ondersteuning bieden op momenten dat het echt nodig is, zodat onze cliënten langer zelfstandig en met een gerust gevoel thuis kunnen wonen. Lees hieronder een aantal van onze beoordelingen uit het tweede kwartaal van 2023.

Bert, Brabant-West | 10 Uitstekende service: vriendelijk, geduldig, en professioneel

“Onze eerste ervaring met Senior Service was uitstekend. Medewerker Ludy nam mijn moeder voor het eerst mee naar een serie van afspraken in het ziekenhuis. Alles perfect geregeld, ze was punctueel, aardig, geduldig, behulpzaam, en ondersteunend. Vooraf was de kennismaking en planning heel professioneel en georganiseerd. Wat een opluchting dat we op zo'n betrouwbare service kunnen rekenen.”

Maria, Hengelo | 9,0 Een hele geruststelling, dat er iemand is, waar je op terugvallen kunt

“Er is een heel prettig contact met Senior Service. Het is vooral voor de toekomst bedoeld. Nu bedoeld als steuntje in de rug bij klusjes/activiteiten die mij niet meer goed lukken. Ik kan/wil niet terugvallen op mijn familie en vriendenkring, die hebben het al druk genoeg. Dat contact moet vooral gezellig blijven! De match is bijzonder geslaagd!”

 

“Wat een opluchting dat we op zo'n betrouwbare service kunnen rekenen.”

 

Kees, Doorn | 10 Zorgzaam, empathisch, aandachtig

“Onze moeder ging vanaf eind 2022 achteruit. Hoogtepunt in de week was de komst van Senior Service. Persoonlijk, aandachtig, dienstbaar en empathisch en doorpakken wanneer nodig. Geen systemische professionals met vele kaders van dien, maar aandachtige en lieve mantelzorgers die werken vanuit het hart en doen wat nodig is. In het voorjaar was het plots urgent om de mantelzorg aanzienlijk op te schalen. Dat heeft Astrid en haar team van de Utrechtse Heuvelrug in een enorm tempo voor 100% gerealiseerd. Een knappe prestatie. Een fantastische fijne organisatie met fijne mensen.”

Aleid, Broek in Waterland | 8,0 Blij met ondersteuning van Senior Service

“Onze moeder had er eigenlijk geen zin in en zag niet in waarom het nodig was toen we met de medewerker van Senior Service startte. Inmiddels is Freeke niet meer weg te denken in de wereld van onze moeder. Ze verheugt zich op haar komst en is altijd opgewekt na het bezoek. Freeke voelt goed aan wat er nodig is, is ondernemend en een fijne gesprekspartner.”

Bent u benieuwd naar wat andere cliënten over ons zeggen? Lees meer beoordelingen via het onafhankelijk platform Klantenvertellen.nl. Hier kunt u lezen wat de ervaringen van anderen zijn of zelf een beoordeling achter laten.