Terug naar overzicht
22 mei

Ons werk

Samenwerkingen binnen de thuiszorg

Senior, thuiszorg en thuishulp van Senior Service

Al ruim 30 jaar staat Senior Service voorop in het ondersteunen van ouderen en mantelzorgers. Onze missie is het verrijken van het dagelijks leven van senioren, zodat ze zo lang mogelijk comfortabel thuis kunnen wonen. Met toewijding en innovatie streven we ernaar om onze diensten continu te verbeteren en uit te breiden, zodat we nog meer mensen kunnen ondersteunen bij elke fase van het ouder worden.

Deze ervaring zetten we in om structureel en op afroep met een extra paar handen het welzijn van cliënten te verbeteren. Dit doen wij vaak in samenwerking met huisartsenpraktijken, thuiszorgorganisaties en transferverpleegkundigen. Senior Service voldoet aan het kwaliteitskader voor de thuiszorg en is gecontracteerd door het Zilveren Kruis zorgkantoor voor het leveren van zorg in natura vanuit de Wlz. Dit is mogelijk met of zonder onderaannemerschap. Wij zijn door al onze kennis, ervaring en lokale contactpersonen in staat om een samenwerking snel en efficiënt op te zetten. 

Over Senior Service

Bij Senior Service bieden wij thuiszorg op maat die snel geregeld is, zonder wachtlijsten. Wij geloven in de kracht van samenwerken aan gezonde zorg. Niet alleen met collega-zorginstellingen, maar ook met de zorgvrager en zijn of haar familie. Onze medewerkers ondersteunen primair de zorgvrager en nemen het pas over als dat echt nodig is. Eigen regie en eigenwaarde moeten zo lang mogelijk worden gekoesterd en bewaakt. Samen zorgen wij ervoor dat senioren langer en leuker thuis kunnen blijven wonen.

De onderlegger hierbij is dat alle ouderen toegang tot goede zorg en goede welzijnsvoorzieningen moeten hebben. Onze zorgprofessionals krijgen ruimte voor hun vakmanschap en professionaliteit en kunnen hun werk tegen goede arbeidsvoorwaarden en veilig doen. Permanente ontwikkeling en opleiding horen hier vanzelfsprekend bij. Zowel voor de medewerkers als voor de organisatie.

Welke zorg leveren wij?

Senior Service levert thuiszorg in de vorm van persoonlijke verzorging en individuele begeleiding. Denk hierbij aan snelle hulp zoals, ADL-begeleiding, 24 uurszorg, nachtzorg en zijn wij er als gezelschap bij eenzaamheid. Een zorgondersteuner van Senior Service mag helpen met niet-verpleegkundige ondersteuning. Wij leveren zorg volgens deze prestatiecodes:

  • H126 Persoonlijke verzorging
  • H127 PV incl. beschikbaarheid
  • H300 Begeleiding

De kracht van Senior Service

Een vast gezicht – Onze collega’s rijden geen routes, maar werken als vaste ondersteuner bij hun cliënten. Voor elke cliënt zoeken wij een geschikte ondersteuner, of team van ondersteuners, voor een vertrouwd gevoel. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat onze coördinator altijd persoonlijk kennismaakt met de zorgvrager voordat wij zorg gaan leveren. Een goede uitvraag van de zorg en de juiste ondersteuner zijn cruciaal in het laten slagen van de zorg.

Zorg op maat met oprechte aandacht – Wij bieden thuiszorg op maat. Een goede intake en kennismaking met de coördinator zorgen voor een juiste invulling van de zorgvraag. Onze ondersteuners komen vanaf 2 uur per bezoek bij de cliënt. Hierdoor bieden wij een uitgebreide ondersteuning, kunnen onze zorgondersteuners veranderingen goed signaleren en bieden wij zorg met aandacht.

Altijd in de buurt – Senior Service is in heel het land actief. Elke regio heeft zijn eigen contactpersoon, zodat wij altijd goed bereikbaar zijn en geen wachtlijsten hebben.

Snel en eenvoudig geregeld– Wij kunnen de ondersteuning snel en eenvoudig opstarten.

Al 30 jaar ervaring – Bij Senior Service staat het bieden van de beste thuiszorg voor onze cliënt centraal.  De beste thuiszorg aangepast op de wensen en behoefte van de cliënt.

Onze gegevens

Wij komen graag met u in contact voor een samenwerking. Neem direct contact met onze manager zorg Tanita Nijmeijer via managerzorg@seniorservice.nl of bel 0630981644 of 0800 - 1969. Wij werken onder de AGB-code 73737633.