Terug naar overzicht
17 jun

Ons werk

Thuiszorg op maat van Senior Service: zorg die snel en eenvoudig geregeld is

Senior met verzorgster

Bij Senior Service geloven we in thuiszorg die naadloos aansluit op uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, begeleiding, 24-uurs zorg, nachtzorg, dementiezorg of respijtzorg, wij bieden een breed scala aan niet-verpleegkundige diensten. Dit doen wij zonder wachtlijsten, zodat we snel kunnen starten met de zorg die u nodig heeft.

Wie helpen wij?

Onze zorg richt zich op zowel de cliënt als hun mantelzorger(s). We begrijpen dat het zorgen voor een geliefde zowel lonend als uitdagend kan zijn, en daarom staan we klaar om mantelzorgers flexibel te ondersteunen. Met een vast gezicht aan hun zijde kunnen mantelzorgers op ons rekenen voor de ondersteuning die zij nodig hebben en wanneer zij het nodig hebben, zodat het zorgen fijn en te overzien blijft. We bieden ondersteuning aan iedereen die thuiszorg nodig heeft, ongeacht of er een indicatie voor langdurige zorg is.

Doorverwijzers en zorgorganisaties: hoe werken we samen?

Samenwerking met doorverwijzers en zorgorganisaties zoals huisartsenpraktijken en verpleegkundige thuiszorgorganisaties is essentieel om de best mogelijke zorg voor onze cliënten te garanderen. Bij Senior Service voldoen we aan het kwaliteitskader van de thuiszorg en streven we naar een naadloze afstemming met doorverwijzers en zorgorganisaties. We kijken samen naar de individuele behoeften van elke cliënt en zorgen ervoor dat het zorgproces eenvoudig en efficiënt verloopt. Met onze thuiszorg, beschikbaar in elke regio en met een lokaal aanspreekpunt, bieden we flexibiliteit en een persoonlijke aanpak die het verschil maken.

Financiering

• Zorgverzekering: Indien u aanvullend verzekerd bent, bestaat de mogelijkheid dat uw zorgverzekeraar onze diensten vergoed. Neem contact op met uw zorgconsulent om dit te bespreken. Wij hebben contracten met o.a. DSW, Menzis, Zilveren Kruis, CZ, Nationale-Nederlanden, ONVZ en OHRA.

• Persoonsgebonden Budget (Pgb): Met een Pgb heeft u zelf de regie over de zorg die u ontvangt. U kunt dit budget gebruiken om onze diensten in te kopen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het aanvragen van een Pgb.

• Zorg in natura via de Wet langdurige zorg (Wlz): Als u een indicatie heeft voor langdurige zorg vanuit de Wlz, kunt u mogelijk onze zorg financieren via deze regeling. We kunnen u begeleiden bij het aanvragen van een Wlz-indicatie en het organiseren van de benodigde zorg.

• Belastingvoordeel: Indien u Senior Service particulier inzet (deels of geheel) vanwege ziekte of invaliditeit (u kunt niet alles meer zelf), heeft u recht op aftrek van uw inkomstenbelasting. Dit gaat onder de noemer van extra gezinshulp, ook de ondersteuning van Senior Service valt hieronder. Dit kan een besparing opleveren tot wel 50%.

Thuiszorg met een persoonlijke aanpak

Bij Senior Service geloven we in de kracht van een persoonlijke aanpak. Met ons brede scala aan zorgdiensten, flexibele inzetbaarheid voor cliënten én mantelzorgers, bieden wij thuiszorg die aansluit bij uw behoeften en wensen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het leven thuis comfortabeler te maken.

Dit zeggen onze cliënten

Graag laten wij ook onze cliënten aan het woord over hun ervaring met onze thuiszorg. Zo schrijft Marlies uit Nuth: “Ik ben heel blij met mijn thuishulp, ze is gezellig en doet de kleine dingen die ik niet meer kan. Ik kijk er iedere week naar uit dat ze weer komt, en ik hoop dat ik hier nog lang van mag genieten. Ik ben zeer tevreden.” Anette uit Amsterdam schrijft: “Mijn ouders zijn beiden negentig plus. Ze wonen nog op zichzelf en voelen zich daar goed bij. En dat heeft alles te maken met de zorg die ze al twee jaar krijgen van een lieve, deskundige en betrouwbare medewerkster van Senior Service. Ze zijn dol op haar. Als zij eens ziek is, of op vakantie, levert Senior Service vervanging die evenzeer goed bevalt.”

Vraag hier direct de brochure aan.

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.