Terug naar overzicht
26 jun

Ons werk

Voor kleine of grote zorg, Senior Service is er voor u

Gewoon Fijn geregeld 03.jpg

Sommige senioren hebben dagelijkse ondersteuning nodig, anderen zijn al geholpen met een paar uur ondersteuning per week. Elke hulpvraag is anders, maar voor eenieder even belangrijk om met een gerust gevoel te kunnen genieten van elke dag. Bij Senior Service bepalen we samen met u welke mantelzorg het beste aansluit op uw hulpvraag.

De situatie van eenieder is anders, en dat begrijpen wij als geen ander. Met 25 jaar ervaring begrijpen wij dat elke situatie haar eigen aanpak vereist. Daarom denken wij graag mee en komen we samen met een plan dat bij u past. Een thuishulp van Senior Service is al mogelijk vanaf 2 uur per bezoek. Maar het is ook mogelijk om er 24 uur per dag voor u te zijn.

We hebben met zorg drie pakketten samengesteld. Senior Service Samen is de dienst die wordt afgenomen door senioren die fysiek en mentaal nog fit genoeg zijn, maar wel behoefte hebben aan hulp in en om het huis, begeleid vervoer en gezelschap. Bij dit pakket ondersteunt de persoonlijke thuishulp bij de dagelijkse bezigheden die we samen met u op kunnen pakken.

Soms neemt de zorgbehoefte toe. Wij groeien dan met u mee. Senior Service Compleet is ondersteuning op alle mogelijke manieren: van dagelijkse bezigheden tot persoonlijke verzorging, online trainingen voor naasten en een 24/7 bereikbaarheid, ook in het weekend.

 

Elke hulpvraag is anders, maar voor eenieder even belangrijk om met een gerust gevoel te kunnen genieten van elke dag.

 

Voor senioren die een Persoonsgebonden Budget (PGB) of aanvullende verzekering hebben is Senior Service Zorg geschikt. Qua diensten is dit pakket gelijk aan Senior Service Compleet, alleen wordt de ondersteuning betaald vanuit andere middelen. Uiteraard begeleiden onze ervaren coördinatoren u bij het maken van een zorgplan en het aanvragen van de financiering.

Bij de pakketten Compleet en Zorg is er tevens de mogelijkheid om nachtzorg en 24-uurszorg af te nemen. Nachtzorg kent twee vormen: slaap- en waaknachten. Slaapnachten zijn nachten waarbij onze thuishulp niet meer dan drie keer per nacht ondersteuning hoeft te verlenen. Bij meer ondersteuning wordt het een waaknacht en is de thuishulp de hele nacht alert. Ook hier krijgt de cliënt één vaste vertrouwde medewerker. 24-uurszorg bestaat uit een vast zorgteam die dag en nacht klaarstaat. Onze thuishulp komt als aanvulling op de medische thuiszorg, voor persoonlijke aandacht, gezelschap en complete ontzorging.

Senior Service is er voor kleine en grote hulpvragen. Neem gerust contact met ons op om elkaar beter te leren kennen.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.