Terug naar overzicht
08 feb

Ons werk

Werken bij Senior Service: ”Ik kom er altijd vrolijk van terug.”

Quote van medewerker C.E.

Na jarenlange mantelzorg voor haar ouders en schoonzus besluit thuishulp C.E. aan het werk te gaan bij Senior Service. In deze rubriek vertellen onze enthousiaste medewerkers over hun ervaringen in de ondersteunende mantelzorg. Wat motiveerde hen om voor dit beroep te kiezen en wat willen ze anderen graag meegeven? C.E. vertelt je er alles over.

C.E.: “Mijn motivatie om in de zorgsector te werken, specifiek bij Senior Service, komt voort uit jarenlange mantelzorg voor mijn ouders en schoonzus met MS. Na hun overlijden en het aflopen van mijn contract in de financiële dienstverlening, besloot ik de overstap naar de zorg te maken.

Momenten waarop ik echt het verschil maak, is als een senior blij is dat ik een klusje voor hen oplos, waardoor ze hun kinderen niet hoeven te belasten. En hen zien genieten van een vers bereide maaltijd.

“Mijn werk bij Senior Service brengt me veel plezier en voldoening.”

Het meest lonende aan werken met senioren is de dankbaarheid die ze tonen, zoals wanneer een meneer blij is met de ondersteuning van zijn vrouw en mevrouw vertelt hoe blij ze is dat ik haar man help. De positieve impact van mijn werk merk ik aan hun blije gezichten bij mijn komst en het genieten van een eenvoudig praatje.

Voor mensen die overwegen in de zorg te werken of bij Senior Service te solliciteren, adviseer ik: het is dankbaar om senioren blij te maken met kleine dingen. Mijn werk bij Senior Service brengt me veel plezier en voldoening, en ik kom er altijd vrolijk van terug.”

Bij Senior Service delen we deze passie voor mantelzorg en persoonlijke verbinding. Onze toegewijde collega’s, zoals C.E., zijn het kloppende hart van onze organisatie. Als je overweegt om in de ouderenzorg te werken en op zoek bent naar een plek waar je het verschil kunt maken, nodigen we je uit om ons team te komen versterken. Samen kunnen we het leven van senioren verrijken en verbeteren.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.