Vergroot het welzijn van bewoners met extra hulp in het verpleeghuis

Ontdek de ervaringen van verpleeghuis de Beukenhof

Voor een betere kwaliteit van leven binnen het verpleeghuis is onze persoonsgerichte ondersteuning en dienstverlening juist in deze tijd een passende oplossing. Lees het interview met verpleeghuis de Beukenhof en ontdek hoe de tijdelijke inzet van huiskamerbegeleiding van Senior Service het welzijn van bewoners vergroot.

Lees het interview
Verpleeghuis de Beukenhof

"Het liefst nam ik ze allemaal aan!"

Hoe een lockdown tot een prettige samenwerking leidde

De samenwerking tussen Senior Service en verpleeghuis de Beukenhof ontstond tijdens de piek van de eerste corona golf. Dat was geen toeval: ze konden toen wel wat extra handen gebruiken. Dat beviel zo goed dat onze medewerkers vandaag de dag een positieve bijdrage leveren aan de zorg van de bewoners van de Beukenhof. 

De totstandkoming van deze samenwerking is een nuttige casus geworden voor elk verpleeghuis die vreest niet de de gewenste zorg te kunnen leveren door drukte of ziekteverzuim. Wij hopen hiermee te illustreren welke bijdrage een helpende hand in het verpleeghuis kan bieden. Zo nemen wij een deel van de zorgtaart op ons. Geen ketenzorg, maar netwerkzorg.

Mylene Mosterd

Lees nu het interview

Nieuwsgierig geworden naar het interview? Laat uw gegevens achter en wij sturen u het document per e-mail op. Heeft u vragen over het interview? Neem dan contact op met Anneke van Wijk.