Spoedprotocol voor verpleeghuizen

Regel binnen 48 uur personeel

Is uw verpleeghuis getroffen door corona en heeft u met spoed extra personeel nodig? Onze ervaren medewerkers ondersteunen uw verplegend personeel, ook op de cohort afdeling.  U zit uiteraard nergens aan vast. Regel nu extra personele inzet. 

Neem contact op
zorgmedewerker in beschermkleding

Vang personeelstekort op met tijdelijke ondersteuning

Als u te maken krijgt met besmette bewoners in uw verpleeghuis, dan is snel handelen van het grootste belang. Wees voorbereid en voorkom een acuut tekort aan personeel. Onze medewerkers zijn ervaren in de ondersteuning van verpleegkundigen, ook op de cohort afdeling. Ook hebben wij onze eigen medewerkers in dienst. Daarom kunnen wij sneller en effectiever ondersteuning bieden dan uitzendbureaus. 

Bekijk het item van EenVandaag over onze thuishulp in verpleeghuizen

Ons personeel is coronaproof

vastemantelzorger

Onze medewerkers zijn ervaren

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn onze medewerkers werkzaam in verpleeghuizen. Zij zijn dus bekend met de uitdagingen die bestaan in de verpleeghuiszorg. Omdat wij onze eigen mensen in dienst hebben, kunnen we deze ervaring en expertise waarborgen.
zorgmedewerker in beschermkleding

Wij faciliteren de meest veilige bescherming

De woonassistenten van Senior Service beschikken allemaal over de meest veilige bescherming. Dit bevat o.a. een pak, handschoenen, en mondkapjes. Bovendien zijn zij geïnstrueerd hoe deze op de juiste wijze te gebruiken. 
Online Academie

Strikte naleving van de regels

Op de eerste plaats zorgen wij dat ons team op een veilige manier te werk gaat. Hiervoor is strikte naleving van de regels volgens het RIVM van het grootste belang. Met (online) trainingen en nauw contact met onze coördinatoren zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd op de hoogte is van de meest recente voorschriften.

Spoedprotocol op een rij

  • Onze medewerkers hebben ervaring met werken in een verpleeghuis, ook op de cohort afdeling.
  • Vang een dreigend personeelstekort op.
  • Binnen 48 uur geregeld.
  • U zit nergens aan vast.

Reeds ingezet bij

ZZG Zorggroep
Inovum logo
Ananz logo