Huiskamerbegeleiding:

 • Maaltijdondersteuning
 • Vermaak
 • Persoonlijke aandacht
 • Nachtzorg
 • Rust en gemak
 • Begeleid vervoer

Hoe ondersteunt Senior Service verzorgingshuizen?

Senior Service biedt verzorgingshuizen extra ondersteuning om het welzijn van bewoners te verbeteren. Een extra paar handen in de huiskamer, meer persoonlijke aandacht en begeleid vervoer naar afspraken buitenshuis. Zodoende creëren we samen een prettige leefomgeving voor bewoners en bieden we een oplossing voor een tekort aan personeel voor welzijnstaken.

Samen maken we het mogelijk.

Senior Service:

 • ondersteunt senioren sinds 1995.
 • helpt door heel Nederland teams in verpleeghuizen.
 • verzorgt maaltijdondersteuning op locatie.
 • vermaakt bewoners met vaste en betrouwbare medewerkers.
 • biedt persoonlijke aandacht in groepsverband.
 • zorgt voor rust en gemak in gemeenschappelijke ruimtes.
 • regelt vervanging bij ziekte.
 • wordt beoordeeld met een 8,6.

Ja, neem contact met mij op:

Heeft u extra ondersteuning nodig in de verzorging van uw bewoners? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Heeft u met spoed extra ondersteuning nodig? Neem dan direct contact op met Anneke van Wijk via 06 – 309 816 44 of avanwijk@seniorservice.nl.

Maaltijdondersteuning

Voor, tijdens en na de maaltijd zijn een extra paar handen vaak meer dan gewenst. Onze medewerker helpt bij het bereiden van de maaltijden, dekt de tafel en helpt bewoners aan tafel.

Vermaak

Vermaak is belangrijk voor de sfeer van een huiskamer. Onze medewerker organiseert bekende spelletjes en betrekt alle bewoners er op een leuke manier bij.

Persoonlijke aandacht

De ene bewoner heeft soms meer aandacht nodig dan de andere. Onze ondersteuning maakt het mogelijk om ook in groepsverband persoonlijke aandacht te bieden aan het individu.

Rust en gemak

De sfeer in een huiskamer verandert snel wanneer er onrust heerst. Onze medewerker reageert snel en adequaat, zodat bewoners zich op hun gemak voelen en de rust bewaard blijft.

Begeleid vervoer

Met regelmaat begeleiden onze medewerkers bewoners van zorginstellingen naar een ziekenhuisbezoek of een andere belangrijke afspraak buiten de deur. De medewerker komt de cliënt ophalen, gaat mee naar de afspraak, maakt een verslag van de afspraak en zorgt voor een prettige thuiskomst.

Vast gezicht

Voor vrijwel alle senioren heeft een vast en betrouwbaar gezicht de voorkeur. Herkenning is belangrijk om een bewoner een prettig gevoel te geven in zijn of haar leefomgeving. Senior Service biedt altijd een vaste medewerker.

Wat onze cliënten over ons vertellen

Top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

Beoordeling: 9

Carola van Suil uit Houten

Snel, efficiënt en goed

We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.

Beoordeling: 10

Marianne uit Odijk

Prima! Snel onze wens ingevuld en accuraat en plezierig uitgevoerd.

Binnen 8 uur kreeg ik bevestiging dat de waakdiensten die mijn broer en ik voor onze dementerende vader met gebroken bovenarm leverden, met een gerust hart aan de professionals van Senior Services konden overlaten.

Beoordeling: 8

Jan Vos uit Breukelen

Onze regio's

Senior Service heeft een landelijke dekking, maar is u graag heel lokaal van dienst.

Bel mij terug

Wilt u door Senior Service gebeld worden? Wij staan u graag te woord!

Gratis brochure

Wij sturen u graag kosteloos onze brochure toe.

Volg ons en praat mee over mantelzorg