Huiskamerbegeleiding

 • Ondersteunt zorgpersoneel, ook in de nacht
 • Vaste gezichten vanaf 2 uur per week tot 24 uur per dag
 • Verhoogt het levensgeluk van bewoners in een verpleeghuis

Hoe ondersteunt Senior Service verpleeghuizen?

Senior Service biedt verpleeghuizen extra ondersteuning om het welzijn van bewoners te verbeteren. Een extra paar handen in de huiskamer, meer persoonlijke aandacht en begeleid vervoer naar afspraken buitenshuis. Zodoende creëren we samen een prettige leefomgeving voor bewoners en bieden we een oplossing voor een tekort aan personeel voor welzijnstaken.

Samen maken we het mogelijk.

Maaltijdondersteuning

Voor, tijdens en na de maaltijd zijn een extra paar handen vaak meer dan gewenst. Onze medewerker helpt bij het bereiden van de maaltijden, dekt de tafel en helpt bewoners aan tafel.

Vermaak

Vermaak is belangrijk voor de sfeer van een huiskamer. Onze medewerker organiseert bekende spelletjes en betrekt alle bewoners er op een leuke manier bij.

Persoonlijke aandacht

De ene bewoner heeft soms meer aandacht nodig dan de andere. Onze ondersteuning maakt het mogelijk om ook in groepsverband persoonlijke aandacht te bieden aan het individu.

Rust en gemak

De sfeer in een huiskamer verandert snel wanneer er onrust heerst. Onze medewerker reageert snel en adequaat, zodat bewoners zich op hun gemak voelen en de rust bewaard blijft.

Begeleid vervoer

Onze medewerkers begeleiden regelmatig bewoners van zorginstellingen naar een ziekenhuisbezoek of een andere belangrijke afspraak buiten de deur. De medewerker komt de cliënt ophalen, gaat mee naar de afspraak, maakt een verslag van de afspraak en zorgt voor een prettige thuiskomst.

Vast gezicht

Voor vrijwel alle senioren heeft een vast en betrouwbaar gezicht de voorkeur. Herkenning is belangrijk om een bewoner een prettig gevoel te geven in zijn of haar leefomgeving. Senior Service biedt altijd een vaste medewerker.

Samen maken we het mogelijk

Steeds vaker doen verpleeghuizen een beroep op Senior Service. Zij nemen bij ons de aanvullende diensten af die hun dienstenpakket compleet maken. Op deze manier heeft Senior Service in de loop der jaren tal van samenwerkingsverbanden opgebouwd, waarmee we coöperatief het levensgeluk van senioren vergroten.

Senior Service:

 • ondersteunt senioren sinds 1995.
 • helpt landelijk teams in verpleeghuizen.
 • geeft ook ondersteuning in de nachtzorg.
 • verzorgt maaltijdondersteuning op locatie.
 • vermaakt bewoners met vaste en betrouwbare medewerkers.
 • biedt persoonlijke aandacht in groepsverband.
 • zorgt voor rust en gemak in gemeenschappelijke ruimtes.
 • regelt vervanging bij ziekte.
 • wordt beoordeeld met een 8,9.

Ja, neem contact met mij op:

Heeft u extra ondersteuning nodig in de verzorging van uw bewoners? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Heeft u met spoed extra ondersteuning nodig? Neem dan direct contact op met Anneke van Wijk via 06 – 309 816 44 of avanwijk@seniorservice.nl.

Volg ons en praat mee over mantelzorg