Terug naar overzicht
14 dec

Nieuws

Coördinator Esther stelt zich voor: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Esther

Onlangs is Esther gestart als nieuwe centrale coördinator bij Senior Service. Wij stellen haar graag aan jullie voor. Ze woont samen met haar vriend en kat in Bodegraven. In haar vrije tijd is ze aan het voetballen of aan het meehelpen op de kaasboerderij van haar ouders. Ze houdt ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden.

Heb je een persoonlijke ervaring met mantelzorg?

“Ik heb in mijn directe omgeving gezien wat een mantelzorger allemaal doet en wat er op hen af komt. Het met liefde zorgen voor je naasten is heel mooi en waardevol, maar kan tegelijkertijd best veel van je vragen. Daarom is het belangrijk dat mantelzorgers ondersteuning kunnen krijgen.”

Hoe ben je bij Senior Service terechtgekomen?

“Als student heb ik een bijbaan gehad als mantelzorgondersteuner bij een soortgelijke organisatie. Dit vond ik erg waardevol om te doen. Toen ik na mijn studie werkzaam was binnen verpleeghuizen ging het toch weer kriebelen om een bijdrage te leveren aan de mantelzorg-sector. Een sector waar persoonlijke aandacht en welzijn bovenaan staat. Ik was op zoek naar iets waar ik mijn regeltalent kon inzetten en tegelijkertijd in contact kon blijven staan met ouderen. En toen vond ik Senior Service. Hier kwamen al mijn wensen bij elkaar. Ik werd direct enthousiast en ben daarom blij de rol als centrale coördinator te mogen vervullen!”

Waarvoor zet jij je in binnen jouw functie?

“Ik probeer altijd een goede match te maken tussen cliënt en medewerker door goed te luisteren naar de wensen en behoeften. Ik vind het belangrijk dat zowel de medewerker als de cliënt en zijn of haar naasten blij zijn met elkaar. Van de perfecte match krijg ik de meeste energie!”

Wat is je levensmotto?

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder. We hebben elkaar nodig voor een goed en fijn leven. Sta klaar voor een ander, en benut een ander zijn kwaliteiten.”

Wil jij net als Esther het verschil maken voor senioren? Als Centrale Coördinator Zorg werk je samen met een hecht team vanuit ons kantoor in Rotterdam en ben je verantwoordelijk voor het contact met cliënten en medewerkers in jouw regio’s. Je vervangt en ondersteunt onze regio coördinatoren bij afwezigheid. Lijkt dit jou ook wat? Lees hier meer over de functie.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.