Terug naar overzicht
11 aug

Nieuws

Janneke van Beuzekom nieuwe directeur Senior Service

Janneke en Floris

Janneke van Beuzekom (43) is op 8 augustus 2022 gestart als de nieuwe directeur van Senior Service. Hiermee wordt er een volgende stap gezet in de verdere professionalisering van de organisatie. 

Over haar keuze voor Senior Service zegt Janneke: “Zo lang en zo leuk mogelijk oud worden. Dat vind ik een mooie missie om mij voor in te zetten. Senior Service is een organisatie die beweegt vanuit het hart en daarnaast is onze vorm van ondersteuning nu en in de toekomst absoluut noodzakelijk.”

 

Janneke en Floris

Janneke van Beuzekom en Floris Vervat

Janneke heeft diverse managementfuncties bekleed tijdens haar loopbaan. Na jaren werkzaam te zijn geweest als General Manager voor verschillende grote namen in het hotelwezen, zoals: Bilderberg en Holiday Inn, werd zij in 2020 aangesteld als Landelijk Operationeel Manager bij Monuta Uitvaartverzorging. Haar uitgebreide ervaring komt goed van pas in haar nieuwe rol als directeur bij Senior Service. Hiermee zet de organisatie een volgende stap in haar volwassenheid op het gebied van professionele mantelzorgondersteuning en thuishulp voor senioren.

Mantelzorgondersteuning voor iedereen

De dienstverlening van Senior Service moet toegankelijk worden voor iedereen in Nederland. Om deze reden gaat Janneke zich in eerste instantie focussen op verbetering van de interne processen en het verbreden van de operationele kant van de organisatie. Cliëntgericht werken staat hierbij centraal. Floris Vervat maakt plaats, maar zal zich samen met Janneke hard blijven maken voor het bredere verhaal: lobbyen en afspraken maken met zorgverzekeraars, partners, belangenorganisaties, de politiek en collega-organisaties in de zorg. ”Ik zie al jaren hoe onze hulp de levens van senioren en mantelzorgers kunnen veranderen. Dat wens ik iedereen toe. We hebben iedereen nodig om dit mogelijk te maken.”, aldus Floris. Ook zal hij betrokken blijven bij de ambitie om voor de problematiek in de formele zorg een oplossing te bieden.