Terug naar overzicht
01 feb

Ons werk

Wat wij doen voor thuiszorgorganisaties

Senior, thuiszorg en thuishulp van Senior Service

Al ruim een kwarteeuw staat Senior Service voorop in het ondersteunen van ouderen en mantelzorgers. Onze missie is het verrijken van het dagelijks leven van senioren, zodat ze zo lang mogelijk comfortabel thuis kunnen wonen. Met toewijding en innovatie streven we ernaar om onze diensten continu te verbeteren en uit te breiden, zodat we nog meer mensen kunnen ondersteunen bij elke fase van het ouder worden.

Deze ervaring zetten we ook in bij thuiszorgorganisaties om structureel en op afroep met een extra paar handen het welzijn van cliënten te verbeteren. Senior Service voldoet aan het kwaliteitskader voor de thuiszorg en is gecontracteerd door het Zilveren Kruis zorgkantoor voor het leveren van zorg vanuit de Wlz. Wij zijn door al onze kennis, ervaring en lokale contactpersonen in staat om een samenwerking snel en efficiënt op te zetten. Daarbij kunnen wij onze zorg leveren in onderaannemerschap of in Zorg in natura.

Per 1 januari biedt Senior Service dus ook Zorg in natura vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) namens de zorgkantoren van Zilveren Kruis aan. Dit komt bovenop de mogelijkheden om onze diensten te financieren via een persoonsgebonden budget (Pgb), vergoedingen van zorgverzekeraars of particuliere middelen. Met Zorg in natura verlichten we de administratieve last wat de samenwerking met u als thuiszorgorganisatie nog eenvoudiger maakt.

Over Senior Service

Senior Service helpt mantelzorgers en senioren met ondersteunende mantelzorg in het dagelijks leven. Zelfstandig thuis wonen en langer fysiek en mentaal vitaal blijven, daar helpen wij graag bij. Wij helpen mantelzorgers en senioren zoals wij zelf geholpen willen worden. Zoals wij willen dat onze dierbaren worden geholpen. Wij ondersteunen senioren, hun familie en zorgpersoneel bij het geven van liefdevolle zorg. Het liefst thuis of op een andere vertrouwde plek.

Wij geloven in de kracht van samenwerken aan gezonde zorg. Niet alleen met collega-zorginstellingen maar ook met de zorgvrager en zijn of haar familie. Onze medewerkers ondersteunen primair de zorgvrager en nemen het pas over als dat echt nodig is. Eigen regie en eigenwaarde moeten zo lang mogelijk worden gekoesterd en bewaakt. Samen zorgen wij ervoor dat senioren langer en leuker thuis kunnen blijven wonen.

De onderlegger hierbij is dat alle ouderen toegang tot goede zorg en goede welzijnsvoorzieningen moeten hebben. Onze zorgprofessionals krijgen ruimte voor hun vakmanschap en professionaliteit en kunnen hun werk tegen goede arbeidsvoorwaarden en veilig doen. Permanente ontwikkeling en opleiding horen hier vanzelfsprekend bij. Zowel voor de medewerkers als voor de organisatie.

Welke zorg leveren wij?

Senior Service levert alle hulp die nodig is in en om het huis. Denk hierbij aan hulp bij de persoonlijke verzorging, licht huishoudelijk werk, kleine klusjes in huis en bijvoorbeeld het koken van een verse maaltijd. Ook leveren wij 24-uurs zorg, nachtzorg en zijn wij er als gezelschap bij eenzaamheid. Een zorgondersteuner van Senior Service mag helpen met niet-verpleegkundige ondersteuning. Wij leveren zorg volgens deze prestatiecodes:

  • H126 Persoonlijke verzorging
  • H127 PV incl. beschikbaarheid
  • H300 Begeleiding

De kracht van Senior Service

Een vast gezicht – Onze collega’s rijden geen routes maar werken als vaste ondersteuner bij hun cliënten. Voor elke cliënt zoeken wij een geschikte ondersteuner, of team van ondersteuners, voor een vertrouwd gevoel. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat onze coördinator altijd persoonlijk kennismaakt met de zorgvrager voordat wij zorg gaan leveren. Een goede uitvraag van de zorg en de juiste ondersteuner zijn cruciaal in het laten slagen van de zorg.

Zorg op maat met oprechte aandacht – Wij bieden zorg op maat. Een goede intake en kennismaking met de coördinator zorgen voor een juiste invulling van de zorgvraag. Onze ondersteuners komen vanaf 2 uur per bezoek bij de cliënt. Hierdoor bieden wij een uitgebreide ondersteuning, kunnen onze zorgondersteuners veranderingen goed signaleren en bieden wij zorg met aandacht.

Altijd in de buurt – Senior Service is in heel het land actief. Elke regio heeft zijn eigen contactpersoon, zodat wij altijd goed bereikbaar zijn en geen wachtlijsten hebben.

Altijd bereikbaar – Wij zijn altijd bereikbaar en helpen waar nodig.

Al meer dan 25 jaar ervaring – Bij Senior Service staat het bieden van de beste zorg voor onze cliënt centraal.  De beste zorg aangepast op de wensen en behoefte van de cliënt.

Onze gegevens

Wij komen graag met u in contact voor een samenwerking. Neem direct contact met ons op via de coördinator in uw regio. Zoek uw coördinator op via https://www.seniorservice.nl/regios of bel 0800- 1969. Wij werken onder de AGB code 73737633.

Vraag hier ons gratis informatiepakket aan.

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.