Terug naar overzicht
09 mei

Nieuws

De leukste uitjes in eigen land om samen te doen

Molen met tulpenveld

De zon laat zich steeds vaker zien, en u of uw dierbare heeft wellicht zin in een dagje uit! Wij zetten een aantal leuke (buiten)activiteiten voor u op een rij. Weet u nog iets leuks? Laat het ons weten!

 

1. De Keukenhof in Lisse

Wereldberoemd is deze bloementuin, waar in het voorjaar tulpen, narcissen en hyacinten in bloei staan. Met 15 kilometer aan wandelpaden en de mogelijkheid een rolstoel te huren, kunnen jong en oud genieten van alle bloemenpracht. De Keukenhof is geopend t/m zondag 14 mei. Gelukkig zijn er in Lisse en omgeving nog genoeg andere tulpenvelden, die de hele zomer te bewonderen zijn. 

 

2. Kinderdijkse molens in Alblasserwaard

Al sinds eind vijftiende eeuw sieren de molens het landschap van het dorpje Kinderdijk. Geheel terecht staan ze op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een deel van de 19 molens is te bezoeken als museum, en er is ook een mooie rondvaarttocht die langs de molens vaart.

 

3. Van Gogh Museum in Amsterdam

De Aardappeleters, De Slaapkamer en Zonnebloemen zijn slechts enkele werken van de Nederlandse kunstenaar die in dit museum te bewonderen zijn. En omdat het museum dit jaar het 50-jarig jubileum viert, zijn er ook nog diverse tentoonstellingen te zien.

 

4. Museum Klooster in Ter Apel

Lang geleden woonden er monniken in Klooster Ter Apel. Nu is het een museum waar jong en oud kunnen ervaren hoe het leven er vroeger was. En na het bekijken van de eetzaal, kruidentuin en slaapkamers is er ook een mooi bos om in te wandelen.

 

5. Luxe winkelen in Roermond

Uzelf een dagje (laten) verwennen? Daar is de Designer Outlet in Roermond het ideale adres voor. Naast kledingwinkels zijn er ook woonwinkels en horeca om even tot rust te komen.

 

Heeft u of uw dierbare geen gezelschap of vervoer voor een leuk dagje uit? Begeleid vervoer van Senior Service maakt het mogelijk. Op deze pagina vertellen we er meer over. 

Caresse Schotborg

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.